Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις μόλις ξυπνήσεις!

26 Σεπτεμβρίου 2017 14:27
Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις μόλις ξυπνήσεις!

Νερό με λεμόνι, τσεκ. Ντους, τσεκ. Ντύσιμο, τσεκ. Είτε είναι Δευτέρα είτε είναι Κυριακή, υπάρχουν κάποια basic πράγματα που περιλαμβάνει κάθε πρωινό ξύπνημα.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ένιωσες να χάνεσαι μέσα στο χάος;

Δεν μπορούσες να ξυπνήσεις στην ώρα σου; Δεν μπορούσες να βρεις τα κλειδιά σου; Βάζω στοίχημα πως δεν έδωσες καν στον εαυτό σου κίνητρο για να ξεκινήσεις τη μέρα με ενθουσιασμό.

Τι να κάνω το πρωί όταν ξυπνάω;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρκίνος στην μήτρα: Αν έχετε αυτά τα συμπτώματα τρέξτε αμέσως στον γιατρό!

Πριν πεταχτείς από το κρεβάτι και πιεις το τσάι σου, πάρε 5 λεπτά για να σκεφτείς (πραγματικά) τον έναν και μοναδικό στόχο της μέρας σου. Έχοντας έναν σκοπό μέσα στο μυαλό σου, θα θέσεις τον τόνο και το mood της υπόλοιπης μέρας. Αυτό θα σου επιτρέψει να βγεις από το σπίτι και να γνωρίζεις εκ των προτέρων όλα αυτά που πρέπει να γίνουν σήμερα, τι μπορεί να περιμένει και τι δεν έχει σημασία.

Οι επιτυχημένες γυναίκες, μάλιστα, βεβαιώνονται πως κάθε πρωί έχουν έναν συγκεκριμένο στόχο για την ημέρα τους, άσχετα από το πόσο συγκεκριμένος ή γενικός είναι. Εσύ πρέπει να εστιάσεις στο να «χτίσεις» βήμα-βήμα το δρόμο προς την κατάκτηση αυτού του στόχου που έχεις θέσει. wink

Σκέψου το στόχο της επόμενης μέρας από το προηγούμενο βράδυ

Άφησε για λίγο στην άκρη το scrolling στο Instagram και σκέψου τι έχεις να κάνεις την επόμενη μέρα. Μόνο μερικά λεπτά είναι αρκετά για να οραματιστείς τι θέλεις να πετύχεις τη μέρα που θα ξημερώσει. Tip: Μπορείς να δημιουργήσεις και μια λίστα ή να σημειώσεις κάτι για να μη το ξεχάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μην αρχίζεις την μουρμούρα": Η μεγάλη έκπληξη που κανείς δεν περίμενε λίγο πριν την πρεμιέρα του 5ου κύκλου! (photos)

Miss Bloom’s Tip: Σε περίπτωση που δεν ξέρεις πώς να ξεκινήσεις, σου προτείνουμε να θέτεις έναν στόχο κάθε μήνα και να δουλεύεις κάθε μέρα προς αυτή την κατεύθυνση. Καλή τύχη!

Πηγή: missbloom.gr

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share