Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βουτιά κάνει το θερμόμετρο από αύριο - Αναλυτική πρόβλεψη!

22 Σεπτεμβρίου 2017 20:30
Βουτιά κάνει το θερμόμετρο από αύριο - Αναλυτική πρόβλεψη!

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι Βορειοδυτικοί, τοπικά στα Νοτιοανατολικά 6 μποφόρ.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έχω κάνει…»: Η εξομολόγηση του Ντάνου για την προσωπική του ζωή και η μεγάλη αποκάλυψη! (video)

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Βόρειοι Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 15 μέχρι 27 βαθμούς κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Βόρειοι Βορειοδυτικοί 4 με 5 και νωρίς το πρωί 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Άνεμοι: Από Βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και νωρίς το πρωί στην Κεντρική Μακεδονία τοπικά 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία τοπικά 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το βράδυ. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5, τοπικά στα Βόρεια 6 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 13 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα Βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη για διάσημο τραγουδιστή: Το στυγερό έγκλημα και το καμένο πτώμα θαμμένο στον κήπο! (photos)

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. Άνεμοι: Δυτικοί Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα Βόρεια τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: Βόρειοι Βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα Νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στα Βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share