Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τι κρύβεται τελικά πίσω από την προειδοποίηση της NASA για το τέλος του κόσμου!

Υπομονή μέχρι αύριο!

22 Σεπτεμβρίου 2017 10:30
Τι κρύβεται τελικά πίσω από την προειδοποίηση της NASA για το τέλος του κόσμου!

Οι θεωρίες για το τέλος του κόσμου πάντα υπήρχαν, βασισμένες σε προφητείες ή θεωρίες συνωμοσίας που ξεκινούσαν από επιστημονικές μελέτες.

Βλέποντας την απειλή πυρηνικού πολέμου να πλησιάζει ή τους σεισμούς και τους τυφώνες που ρημάζουν γη και ανθρώπους στο πέρασμά τους, κάποιοι ίσως θεωρούν πως το τέλος του κόσμου πλησιάζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έχω κάνει…»: Η εξομολόγηση του Ντάνου για την προσωπική του ζωή και η μεγάλη αποκάλυψη! (video)

Όταν λοιπόν η NASA τον περασμένο χρόνο ανακοίνωσε πως έρχεται το τέλος του κόσμου, πολλοί το θεώρησαν δεδομένο. Τότε, η υποτιθέμενη ανακοίνωση έλεγε πως ο «Πλανήτης X» είναι σε τροχιά σύγκρουσης με την Γη.

Η ανακοίνωση έλεγε πως ο πλανήτης αυτός, που πολλοί δεν πιστεύουν ότι υπάρχει, θα χρειαστεί 15.000 χρόνια για να βρεθεί στην τροχιά του Ήλιου, και πως η Γη, βρίσκεται στην πορεία του.

Μια τέτοια σύγκρουση θα ήταν καταστροφική, αφού ο πλανήτης «Nibiru», όπως αλλιώς τον λένε, είναι 10 φορές το μέγεθος της Γης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η φωτογραφία ενός μικρού μαθητή έξω από το σχολείο που έχει λυγίσει το διαδίκτυο! Θα πάθεις σοκ μόλις την δεις ολόκληρη!

Το ρεπορτάζ τότε έλεγε ακόμα πως ένα στέλεχος της NASA, η Heather Cartwright, δήλωσε:

«Παρόλο που οι επιστήμονες μας στην NASA τόνιζαν για χρόνια ότι ο Nibiru δεν υπάρχει, τελικά ανακαλύψαμε ότι υπάρχει. Η αλήθεια είναι πως παρακολουθούμε τον πλανήτη για μια δεκαετία και όντως κατευθύνεται προς την Γη. Όμως περιμένουμε να περάσει κοντά της και όχι να συγκρουστεί».

Το ρεπορτάζ απορρίφθηκε ως ψεύτικο. Και οι άνθρωποι ησύχασαν. Προς το παρόν. Το ψεύτικο δημοσίευμα, που δημοσιεύτηκε αρχικά στην ιστοσελίδα news4ktla.com, επέμεινε ότι ο ερευνητής του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Καλιφόρνια, Randall Smith, απάντησε στην «ψεύτικη» ανακοίνωση της NASA με μια επίσης «ψεύτικη» πρόβλεψη.

«Η NASA προσπαθεί να μειώσει την σημασία του γεγονότος, λέγοντας πως θα περάσει από κοντά. Αυτό προσβάλει την έρευνά μας, που λέει ότι ο Nibiru κατευθύνεται προς την Γη, με την σύγκρουση να καταστρέφει τα πάντα. Η NASA προσπαθεί να αποφύγει τον πανικό και την μαζική υστερία, αλλά όλοι πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι μέρες μας είναι μετρημένες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρτυρία - σοκ για την γυναίκα που κολύμπησε στο... πετρέλαιο του Σαρωνικού! "Τριβόταν με την πετσέτα και..."! (video)

Η αλήθεια είναι ότι η NASA ποτέ δεν έκανε ανακοίνωση. Για την ακρίβεια, ο David Morrison, ένας επιστήμονας της NASA, έχει επανειλημμένα απορρίψει την ύπαρξη του πλανήτη.

Και είναι ο μοναδικός που έχει μιλήσει για αυτό. Συγκεκριμένα έγραψε στο Twitter: «Ο επόμενος που θα μου μιλήσει για τον πλανήτη «Nibiru», τον φανταστικό αυτό πλανήτη, θα του πετάξω στο κεφάλι το βιβλίο του Νεύτωνα, 'Φυσική Φιλοσοφία με Μαθηματικές Αρχές'».

Βέβαια, αν και οι περισσότεροι επιστήμονες απορρίπτουν την ύπαρξή του, είναι πολλοί αυτοί που το πιστεύουν ακόμα.

Κυρίως θρησκόληπτες ομάδες, όπως οι χριστιανοί αριθμολόγοι, οι οποίοι πιστεύουν ότι η «Αποκάλυψη» θα έρθει στις 23 Σεπτεμβρίου του 2017. Χρησιμοποιούν μάλιστα τα λόγια του Ευαγγελιστή Λουκά για να δικαιολογήσουν την ανησυχία τους:

«Θα υπάρξουν σημεία στον ήλιο και στη σελήνη και στα άστρα, και πάνω στη γη οδύνη εθνών, τα οποία θα βρίσκονται σε αδιέξοδο εξαιτίας του βουητού της θάλασσας και της ταραχής της, ενώ οι άνθρωποι θα λιποθυμούν από το φόβο και την προσδοκία αυτών που πρόκειται να έρθουν πάνω στην κατοικημένη γη· διότι οι δυνάμεις των ουρανών θα κλονιστούν».

Την ίδια ώρα οι συνωμοσιολόγοι πιστεύουν πως η NASA δεν λέει την αλήθεια. Πιστεύουν πως υπάρχουν αρκετά στοιχεία ότι ο «Πλανήτης Χ» πλησιάζει.

Όπως ότι λίγο πριν την σύγκρουση, η Γη θα μετατοπιστεί από τον άξονα της, πράγμα που θα προκαλέσει σεισμούς και τυφώνες. Όπως δηλαδή συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες.

Η NASA επιμένει πως τίποτα δεν θα συμβεί, υποστηρίζοντας πως οι μεγαλύτεροι επιστήμονες δεν βλέπουν καμία απειλή. Ποιος έχει δίκιο; Θα το μάθουμε την αυριανή μέρα, που θα ξημερώσει(;).

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share