Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το πιο όμορφο βίντεο! Αδερφή αποφασίζει να κάνει έκπληξη κάθε φορά που σχολάει ο αδερφός της με σύνδρομο Down και «ρίχνει» το διαδίκτυο!

21 Σεπτεμβρίου 2017 13:40
Το πιο όμορφο βίντεο! Αδερφή αποφασίζει να κάνει έκπληξη κάθε φορά που σχολάει ο αδερφός της με σύνδρομο Down και «ρίχνει» το διαδίκτυο!

Οι άνθρωποι λάτρεψαν αυτό το βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η 21χρονη φοιτήτρια Τζέσικα Έβανς και ο 15χρονος αδερφός της Ντέιβιντ Έβανς από τη Georgia των ΗΠΑ.

Η Τζέσικα δημιούργησε αυτό το βίντεο που κάνει έκπληξη στον αδερφό της κάθε φορά που αυτός έρχεται από το σχολείο. Το βίντεο αυτό έχει ξεπεράσει πλέον τα 170.000 retweets.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Baby boom: Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz περιμένει παιδάκι!

«Ξέρει πώς να με κάνει να χαμογελάω όταν είμαι αναστατωμένη και εγώ κάνω το ίδιο γι’αυτόν», είπε η ίδια καθώς περιέγραφε τον καλύτερο φίλο της.

Είναι ολόκληρος ο κόσμος μου για όσο διάστημα μπορώ να θυμηθώ

«Ο Ντέιβιντ είναι 15 χρονών και έχει σύνδρομο Down και είναι μακράν ο μεγαλύτερος θαυμαστής των Georgia Bulldog, αλλά γενικά είναι ίσως το πιο αστείο και πιο ευτυχισμένο πρόσωπο που γνωρίζω».

Η ίδια εξήγησε ότι το πρώτο βίντεο ήταν εκείνο όπου ο David ρίχνει την τσάντα με τα βιβλία του, καθώς δεν ήξερε ότι θα πήγαινε να τον πάρει.

Η Έβανς δήλωσε: «Ήταν μια από τις πρώτες στιγμές που δεν είχε απολύτως καμία ιδέα ότι έρχομαι στο σπίτι».

«Ήμουν εκεί για να τον παραλάβω από το σχολικό και κρύφτηκα πίσω από τη μαμά μου, ώστε να μη μπορεί να με δει».

Η Τζέσικα είπε ότι άρχισε να τραβάει βίντεο τον αδελφό της πριν από ενάμισι χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz: Πασίγνωστο ζευγάρι τα διέλυσε όλα λίγο πριν τον γάμο!

Ο Ντείβιντ όταν είδε το βίντεο, το αγάπησε και είπε «hey, αυτός είμαι εγώ!».

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share