Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η ιστορία της θα σας συγκινήσει: Αυτή είναι η πιο άτυχη γυναίκα στον κόσμο! (Photo)

15 Σεπτεμβρίου 2017 10:20
Η ιστορία της θα σας συγκινήσει: Αυτή είναι η πιο άτυχη γυναίκα στον κόσμο! (Photo)

Η ατυχία ίσως να βρίσκει ελκυστικούς ορισμένους ανθρώπους. Και μάλλον αυτός είναι ο λόγος που δεν σταματά να τους κυνηγάει. Μια από αυτούς είναι και η Μέλανι Μαρτίνεζ.

Η ατυχία της χτύπησε την πόρτα για πρώτη φορά το 1965 και από τότε δεν την έχει αφήσει σε ησυχία.

Τα αμερικάνικα ΜΜΕ, την αποκαλούν «η πιο άτυχη γυναίκα στην Αμερική». Και πως να μην την λένε έτσι, αφού η άτυχη γυναίκα είδε από το 1965 μέχρι και το 2012, τα σπίτια της να καταστρέφονται το ένα μετά το άλλο από φυσικές καταστροφές. Τυφώνες και ανεμοστρόβιλοι έκαναν την ζωή της μαρτύριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Bershka: Το εντυπωσιακό backpack που θα λατρέψεις! (Photo)

Η Μέλανι Μαρτίνεζ γεννήθηκε στην Λουϊζιάνα και δεν θέλησε ποτέ να την αφήσει. Άλλαξε τοποθεσίες, αλλά πάντα στα όρια της. Η πρώτη καταστροφή ήρθε το 1965 από τον τυφώνα Betsy. Είκοσι χρόνια αργότερα ακολούθησε ο τυφώνας Juan, το 1998 ο τυφώνας George και το 2005, ο τυφώνας που διέλυσε την πολιτεία, ο Katrina.

Και στις τέσσερις περιπτώσεις, η Μέλανι Μαρτίνεζ έχασε το σπίτι της. Οι τυφώνες το γκρέμισαν και την έστειλαν να περιπλανιέται στους δρόμους από λάσπη. Κάθε φορά έβρισκε έναν τρόπο να χτίσει από την αρχή το σπίτι της.

Επτά χρόνια μετά τον τυφώνα Katrina, ένα reality με το όνομα «Hideous Houses» αποφάσισε να επιλέξει το σπίτι της με σκοπό να του κάνει ανακαίνιση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: Τι είδαμε χτες; Η συγνώμη στον Αϊβάζη, η απολογία της Ματσούκα και ο κανόνας που ανατρέπει τα δεδομένα για τους παίκτες προς αποχώρηση! (videos)

Το πέμπτο σπίτι βρισκόταν στην μικρή πόλη Braithwaite της Λουϊζιάνα και χρειάστηκε 20.000 δολάρια για να ανακαινιστεί. Όλα έγιναν καινούργια στο σπίτι της. Και εκείνη χαμογελούσε.

Όμως η ευτυχία της κράτησε μερικές εβδομάδες. Ο τυφώνας Isaac δεν την άφησε να το χαρεί. Και η Μέλανι Μαρτίνεζ έχασε για Πέμπτη φορά το σπίτι της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φιάσκο" με την σύλληψη του Στέφανου Χίου! Που πραγματικά βρίσκεται ο δημοσιογράφος αυτή την στιγμή;

Όμως η Μέλανι Μαρτίνεζ θεωρεί τον εαυτό της τυχερό. Τυχερό που είναι ζωντανή. Λίγο μετά την καταστροφή του πέμπτου της σπιτιού το 2012, είχε πει πως δεν θέλει να αφήσει την Λουϊζιάνα, αφού είναι το σπίτι της, αλλά θα προτιμούσε πλέον να μείνει σε ένα σπίτι «που βρίσκεται σε υψόμετρο. Σε κάποιον λόφο. Ένα σπίτι σε λόφο».

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share