Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χλιδάτο και εντυπωσιακό: Δείτε το πολυτελέστατο αεροσκάφος που χρησιμοποιεί ο Κιμ Γιονγκ Ουν! (Photo & Video)

19 Αυγούστου 2017 12:10
Χλιδάτο και εντυπωσιακό: Δείτε το πολυτελέστατο αεροσκάφος που χρησιμοποιεί ο Κιμ Γιονγκ Ουν! (Photo & Video)

Υπέρτατη πολυτέλεια, τίποτα λιγότερο για τον “Υπέρτατο Ηγέτη”.

Το βορειοκορεατικό... Air Force One λέγεται “Chammae-1” (ένα είδος γερακιού που ενδημεί στην Κορέα) και έχει την υψίστη αποστολή να μεταφέρει τον Κιμ Γιόνγκ Ουν και την κουστωδία του όπου αυτός θελήσει.

Το σοβιετικής κατασκευής τετρακινητήριο Il-62M, ένα από τα δύο VIP αεροσκάφη του τύπου που διαθέτει η Λαϊκή Δημοκρατία της Βορείου Κορέας τα οποία πετούν με έμπιστα πληρώματα του κρατικού αερομεταφορέα Air Koryo, έχει υποστεί τροποποιήσεις που να ταιριάζουν με το γούστο του ηγέτη της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος: Έφυγε από την ζωή σπουδαίος παρουσιαστής!

Βαρύτιμα έπιπλα, υπερμεγέθεις πολυτελείς πολυθρόνες, ακριβά κρυστάλλινα τασάκια και θυρεοί στην ταπετσαρία, αποπνέουν -όχι και τόσο- διακριτική πολυτέλεια, μια υπενθύμιση ποιός είναι το αφεντικό μέσα στο αεροπλάνο και έξω από αυτό.

Την πρώτη φορά που ο Βορειοκορεάτης ηγέτης φωτογραφήθηκε στο “Chammae-1” ήταν στην επέτειο της γέννησης του πατέρα του, Κιμ Γιονγκ Ιλ, τον οποίο και διαδέχθηκε.

Αντίθετα με τον πατέρα του που αντιπαθούσε τα αεροπορικά ταξίδια και έκανε τις μετακινήσεις του πάντα με τραίνο, ο Κιμ Γιόνγκ Ουν αγαπά να πετάει -μάλιστα σε οπτικά της κρατικής τηλεόρασης ο “Υπέρτατος Ηγέτης” φαίνεται να... “πιλοτάρει” κιόλας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζωή Λάσκαρη: Αυτοί είναι οι άντρες που "σημάδεψαν" την ζωή της! (Photo)

Φυσικά, δεν βλέπει τον λόγο γιατί οι κρατικές και μη μετακινήσεις του να μην γίνονται με το ανάλογο στυλ. Σημειώστε ότι ένα Il-62, το μεγαλύτερο σοβιετικό επιβατικό τζετ της δεκαετίας του '60, σήμερα δεν “πιάνει” πάνω από 72.000 ευρώ όμως το προσωπικό αεροσκάφος του Κιμ Γιόνγκ Ουν δεν είναι ένα απλό Il-62.

Δείτε τον "Υπέρτατο Ηγέτη" να απολαμβάνει τα... αυτονόητα VIP προνόμια της θέσης του στο ακόλουθο βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share