Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βάψτε τους τοίχους στο σπίτι σας με αυτές τις αποχρώσεις και το αποτέλεσμα θα είναι..θεαματικό!

24 Μαΐου 2017 14:35
Βάψτε τους τοίχους στο σπίτι σας με αυτές τις αποχρώσεις και το αποτέλεσμα θα είναι..θεαματικό!

Ο καλύτερος τρόπος για να μεταμορφώσετε έναν χώρο του σπιτιού σας και να τον κάνετε να φαίνεται καθαρότερος, πιο φωτεινός και πολλές φορές μεγαλύτερος, είναι να τον βάψετε.

Η κατάλληλη απόχρωση είναι αυτό που πρέπει να μελετήσετε αρκετά πριν ξεκινήσετε το βάψιμο. Εκτός των γνωστών και παραδοσιακών αποχρώσεων στο διακοσμητικό «παιχνίδι» μπαίνουν δυναμικά και οι ματ αποχρώσεις, οι οποίες κάνουν έναν χώρο να δείχνει πιο αριστοκρατικός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η άγνωστη ζωή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη! Τι έκανε το "χρυσό" κορίτσι του ΣΚΑΙ πριν μπει στο παιχνίδι; (Photos)

Αν είστε διστακτικοί δεν έχετε παρά να δώσετε βάση και να ενημερωθείτε για το πώς ακριβώς μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στις μέρες μας τα ματ χρώματα είναι τόσο ανθεκτικά όσο και τα γυαλιστερά, ακόμα και σε μέρη του σπιτιού που παρουσιάζεται αρκετή υγρασία. Το καλό με τα ματ χρώματα σε μέρη του σπιτιού που χρησιμοποιείτε συχνά, είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σας κουράσουν οπτικά ή να τα βαρεθείτε.

Αναδεικνύουν τα έργα τέχνης Η απαλή και πλούσια αίσθηση των ματ χρωμάτων ταιριάζει τέλεια σε ένα χλιδάτο καθιστικό και σε μια ονειρεμένη κρεβατοκάμαρα αναδεικνύοντας και δίνοντας μια βελούδινη αίσθηση στα έργα τέχνης που διακοσμούν τους τοίχους. Επίσης, δημιουργούν το κατάλληλο φόντο, και έρχονται σε τέλεια αντίθεση με τα μεταλλικά αντικείμενα και τις γυαλιστερές επιφάνειες που διακοσμούν τον χώρο (π.χ. κορνίζες, βάζα, φωτιστικά).

Το ήρεμο φόντο θα αναδείξει τα έργα τέχνης ή τα κάδρα που κοσμούν τον τοίχο σας.

Έντονα και σκοτεινά χρώματα Τα ματ χρώματα έχουν υψηλή χρωστική ουσία που αυτό σημαίνει ότι μπορούν να καλύψουν τέλεια μια επιφάνεια ανεξάρτητα με το ποια απόχρωση θα διαλέξετε. Ένα έντονο, γυαλιστερό χρώμα έχει την τάση ναι φαίνεται «σκληρό» σε αντίθεση με ένα έντονο ματ που φαίνεται απαλό και όμορφο. Έτσι, λοιπόν, τολμήστε το μαύρο, το βαθύ μοβ, το χρώμα του κάρβουνου, το έντονο κόκκινο, το ναυτικό μπλε για μία αίσθηση πλούσια αλλά και άνετη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο παρασκήνιο στο Survivor: Ο Αγγελόπουλος "έφτυσε" τον Ρουβά και στην Ευρυδίκη αλλάξανε θέση για να είναι δίπλα στον τραγουδιστή!

Τα έντονα ματ χρώματα είναι ικανά να αναδείξουν διακοσμητικά τον προσωπικό σας χώρο.

Παίξτε με τις ρίγες Οι ματ αποχρώσεις είναι κατάλληλες για παιχνίδια και κυρίως για διχρωμίες όπως οι ρίγες! Εάν θέλετε έναν σχετικά μονόχρωμο look σας προτείνουμε να κάνετε ρίγες επιλέγοντας χρώματα, τα οποία θα έχουν παρόμοιους τόνους δίνοντας έτσι την αίσθηση ότι δημιουργούνται διαφορετικές σκιές. Για τους πιο τολμηρούς και αυτούς που έχουν μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση, κάντε ρίγες από γυαλιστερό άσπρο το οποίο έρχεται σε τέλεια αντίθεση με ένα βαθύ και ματ μαύρο.

Μπορείτε παίζοντας με τις αποχρώσεις να παντρέψετε ιδανικά το ματ λευκό με το μαύρο.

Βάψτε πόρτες και διακοσμητικά αντικείμενα Εάν είστε λιγότερο τολμηροί και αρκετά διστακτικοί μπορείτε να βάψετε με ματ αποχρώσεις επιφάνειες με μικρότερη έκταση όπως πόρτες και διακοσμητικά στοιχεία. Χρησιμοποιώντας ματ χρώματα για να βάψετε τις πόρτες και τα διακοσμητικά αντικείμενα θα δημιουργήσετε μια κομψή και εντυπωσιακή αντίθεση με τους γυαλιστερούς και χρωματιστούς τοίχους σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Απίστευτο τρολάρισμα του Ρουβά στον Ντάνο: «Είσαι σε άλλη ομάδα από σήμερα…» (Video)

Αν δεν είστε και πολύ τολμηροί αρκεστείτε σε ματ αντικείμενα.

Πηγή: spirossoulis.com

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share