Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τα πάνω - κάτω με τον καιρό: Η προειδοποίηση του Τάσου Αρνιακού για το Πάσχα και το ψήσιμο του οβελία...

5 Απριλίου 2017 22:34
Τα πάνω - κάτω με τον καιρό: Η προειδοποίηση του Τάσου Αρνιακού για το Πάσχα και το ψήσιμο του οβελία...

Πλέον τα στοιχεία πρόγνωσης του καιρού για τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Κυριακή του Πάσχα, αρχίζουν και γίνονται... απειλητικά, κάτι που επεσήμανε νωρίς το πρωί ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, Τάσος Αρνιακός, απευθύνοντας και την πρώτη σχετική προειδοποίηση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: 10 λόγοι για να λατρέψεις έναν Κριό!

Η ζέστη που θα επικρατήσει πρέπει να θεωρείται «κλειδωμένη», εκείνο όμως που μάλλον θα μας τα... χαλάσει, χωρίς ακόμα να μπορεί κανείς να μιλήσει με βεβαιότητα για το ποιες περιοχές θα επηρρεαστούν, είναι το χαμηλό βαρομετρικό που θα δημιουργηθεί στην περιοχή της βόρειας Αφρικής και το οποίο από τη Μεγάλη Τετάρτη και μετά θα κατευθυνθεί και θα... εγκατασταθεί πάνω απ΄ την Ελλάδα.

Ο Τάσος Αρνιακός, αν και επιφυλακτικός, τόνισε: «Το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή των Βαΐων, ο καιρός θα είναι καλός σε ολόκληρη τη χώρα. Δεν μπορούμε να πούμε πολλές λεπτομέρειες για τη Μεγάλη Εβδομάδα, όλα δείχνουν όμως, ότι από Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και Μεγάλη Τετάρτη θα έχουμε καλές θερμοκρασίες, ζέστη και καλό καιρό, μέχρι 25 βαθμούς. Ομως, από εκεί και πέρα, αν και φαίνεται ότι θα διατηρηθούν οι ζέστες, υπάρχει ένα βαρομετρικό χαμηλό που έρχεται από τα Δυτικά και που από τη Μεγάλη Πέμπτη θα χαλάσει τον καιρό, με βροχές και τη Μεγάλη Παρασκευή. Το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, δείχνει να είναι καλύτερα τα πράγματα, αλλά όπως συμβαίνει σχεδόν κάθε Πάσχα, ίσως υπάρξουν μεσημεριανές αστάθειες και βροχές, οπότε καλό θα είναι να ψήσουμε νωρίς...».

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share