Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

The Laboratory: Ένα ξεχωριστό... εργαστήριο απόλαυσης στην Πατησίων!

16 Νοεμβρίου 2013
The Laboratory: Ένα ξεχωριστό... εργαστήριο απόλαυσης στην Πατησίων!

Ένα ξεχωριστό «εργαστήριο» γεύσεων και λιχουδιών έκανε την εμφάνιση του στην οδό Πατησίων 129 κοντά στο κέντρο της Αθήνας...

The Laboratory ή πιο απλά το Lab, είναι ένας νέος καλαίσθητος χώρος με στοιχεία βιομηχανικού design...
Στο ισόγειο, αφού προσπεράσετε το coffee bar και τον μπουφέ με τα γλυκά θα συναντήσετε έναν προσεγμένο χώρο με καναπέδες και πάγκους για τους πιο χαλαρούς αλλά και stands για τους πιο βιαστικούς, που θέλουν να ρίχνουν και καμιά ματιά στο πέρασμα της Πατησίων...

Ανεβαίνοντας τις σκάλες, προς το πατάρι του Lab θα ανακαλύψετε 2 διαφορετικά σημεία: ένα για πιο prive συναντήσεις και ησυχία και έναν πιο... «εργαστηριακό» χώρο για διάβασμα & ατελείωτο σερφάρισμα στο internet (free wi-fi), που απευθύνεται -κυρίως- στον φοιτητόκοσμο.

Το Lab, είναι το νέο & διαφορετικό all day Snacking σημείο, όπου σε καθημερινή βάση μπορεί κάποιος να απολαύσει τον καφέ με ένα λαχταριστό γλυκό ή ακόμη και να πραγματοποιήσει ένα lunch break!

Όσο για τις γευστικές προτάσεις του Lab; Πολλές και πολύ οικονομικές! Εκτός από την μεγάλη γκάμα καφέ & ροφημάτων που συνδυάζεται με πολλές προτάσεις από πίτες, Sandwiches, Croissant αλλά και hand made γλυκών, μπορείτε να επιλέξετε και κάποια σαλάτα, κρέπα, pizza ή ακόμη και pasta και να συνοδέψετε την επιλογή σας με ένα ποτήρι κρασί (Ελληνικές Ετικέτες).

Info

Καθημερινά από τις 08.00

Πατησίων 129, τηλ. 211 0195756


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ