Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Street Kitchen: H νέα άφιξη του Πειραιά που θα κάνει το comfort food απόλυτη λατρεία!

5 Απριλίου 2017 14:37
Street Kitchen: H νέα άφιξη του Πειραιά που θα κάνει το comfort food απόλυτη λατρεία!

Mε ένα μικρό – για να μη σε μπερδεύει- αλλά ιδιαίτερα χορταστικό μενού, fun χαρακτήρα και urban άποψη, η νέα άφιξη στην γαστρονομική σκηνή του Πειραιά δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να γίνει στέκι!

Από την Κατερίνα Φωτοπούλου ([email protected])

Θα μπορούσε εύκολα να είναι ένα ψαγμένο “φαγάδικο” της Νέας Υόρκης και αφού εκτός από την american style διακόσμησή του, τα πιάτα του αποτελούν ωδή στο comfort food σε μια δημιουργική και street εκδοχή που ιντριγκάρει τον ουρανίσκο σου!



Φαγητό σαν αυτό που θα μαγείρευε ο καλύτερός σου φίλος, φαγητό που τρως τόσο ευχάριστα που σε γεμίζει και δίχως δισταγμό ζητάς και... δεύτερη μερίδα! Αυτό είναι το street kitchen και έχει καταφέρει να το παρουσιάσει τόσο καλά μέσα από έναν πραγματικά -θέλω να τα δοκιμάσω όλα- κατάλογο που δίνει νέα διάσταση σε μέχρι σήμερα κλασικά πιάτα!



Οι σαλάτες του έχουν εκείνο το twist που χρειάζεται για να τις κάνει νόστιμες, τα μόλις 5 ορεκτικά του αρκούν για να σε βάλουν σε πειρασμό – μη χάσετε τις μπρουσκέτες με προσούτο, μοτσαρέλα & πέστο λιαστής ντομάτας- ενώ τα sandwiches και τα burgers του ξεφεύγουν από όσα ξέραμε μέχρι σήμερα! Mε εξαιρετική πρώτη ύλη – τέτοιο ψωμάκι δεν έχετε ξαναφάει- και μεγάλη έμπνευση στους συνδυασμούς θα τα απολαύσετε ιδιαίτερα, ενώ δεν θα σας βαρύνει καθόλου!

Δοκιμάστε οπωσδήποτε αυτό με τον μοσχαρίσιο κιμά, τσένταρ, μπέικον και νάτσος και αυτό με το ribeye αλλά και το burger με το 100% black angus μπιφτέκι!



Ξεχωριστή θέση στο μενού του έχουν και οι προτάσεις σε pasta που βγάζουν με την πρώτη μπουκιά τη φρεσκάδα των υλικών τους, ενώ για το τέλος θα γράψετε τον επίλογο με ένα γλυκό πειρασμό όπως το cheesecake oreo!



Και όλα αυτά σε έναν easy going χώρο που παραπέμπει σε αμερικάνικο diner με το κόκκινο τούβλο και τους γρκι τοίχους με μια παιχνιδιάρικη wall art και την πινακίδα από neon υπό τους ήχους rock ακουσμάτων! Από €14.

Info: Τρίτη – Κυριακή 13:00 – 00:00 & delivery 13:00 – 23:30. Ακτή Θεμιστοκλέους 40, Πειραιάς, τηλ. 215 5350790, FB Street_Kitchen


 

Ροή ειδήσεων

Share