Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018

Carpo: Τα καλούδια της ελληνικής γης τώρα και στα νότια προάστια!

16 Ιανουαρίου 2017
Carpo: Τα καλούδια της ελληνικής γης τώρα και στα νότια προάστια!

Μια νέα εμπειρία πέντε αισθήσεων ξετυλίγεται στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 20 στη Γλυφάδα: το carpo glyfada αποτελεί το νέο βήμα, την καινούργια πρόταση και τη φρέσκια ματιά σε έναν κόσμο που δημιουργήθηκε από το 2011!

Στο carpo glyfada θα βρείτε όλα όσα αγαπήσατε στα καταστήματα carpo (Κολωνάκι, Ψυχικό, Golden Hall καθώς και Piccadilly και Knightsbridge στο Λονδίνο): τη θερμή υποδοχή των ανθρώπων, τα αρώματα των ξηρών καρπών που καβουρδίζονται μπροστά σας, την εξαιρετική ποιότητα των αποξηραμένων φρούτων, τη ζωογόνο δύναμη του ελληνικού μελιού, τις χειροποίητες σοκολάτες και τρούφες, τις ποικιλίες καφέ.

Στο carpo glyfada όμως προσφέρουν και νέες υπηρεσίες, εξελίσσοντας δημιουργικά την ιδέα και την αισθητική που ξεχωρίσατε από την πρώτη στιγμή: εκτός από το lounge, όπου μπορείτε να απολαύσετε όλα τα προϊόντα carpo, η χαρμανιέρα μάς δίνει τη δυνατότητα να καβουρδίζουν και να επεξεργάζονται τους κόκκους καφέ, διασφαλίζοντας ακόμη καλύτερα την ποιότητα τους, ενώ η μαγεία της Ανατολής προσφέρεται ατόφια: το εξαιρετικό karak tea και ο αρωματικός αραβικός καφές σάς ταξιδεύουν σε μια νέα εμπειρία πέντε αισθήσεων από την πρώτη κιόλας γουλιά!

Στα καταστήματα carpo τίποτα δεν είναι αυτοματοποιημένο, ουδέτερο μα ούτε και δεδομένο – γιατί έτσι είναι η φύση. Όλα τα προϊόντα επιλέγονται προσεκτικά ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές ποιότητας που έχουν τεθεί.

Η παρακαταθήκη της «carpo hellas», της μαμάς εταιρείας παραγωγής, επεξεργασίας και συσκευασίας ξηρών καρπών, αποξηραμένων φρούτων, μελιού και καφέ που λειτουργεί από το 1991, είναι σημαντική. Η γνώση της αγοράς, η εμπιστοσύνη σε μικρούς, έντιμους και παραδοσιακούς παραγωγούς από όλον τον κόσμο, εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα. Η πίστη σε παραδοσιακές μεθόδους επεξεργασίας διατηρεί ακέραια την διατροφική αξία των προϊόντων.

Η φύση, που αποτελεί την πηγή, έχει συναίσθημα, αλλάζει, γεννιέται και αναγεννιέται, εκπλήσσει.

Info

carpo glyfada

Γρ. Λαμπράκη 20, Γλυφάδα
Τηλ.: 21 0898 5777

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για την Αθήνα; Τότε κάντε like στην νέα μας σελίδα στο Facebook αποκλειστικά για θέματα πόλης, City Guide by AthensMagazine.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share