Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Quartier d’Athènes: Φέρνει κάτι από... Μονμάρτρη στην καρδιά της Αθήνας!

5 Ιανουαρίου 2017
Quartier d’Athènes: Φέρνει κάτι από... Μονμάρτρη στην καρδιά της Αθήνας!

Εκεί όπου μέχρι πρότινος συναντούσες το κλασικό μαγειρείο «Άλπεις», βρίσκεις πια ένα κομψό café-bistrot που σίγουρα αποτελεί μια από τις πιο ιδιαίτερες αφίξεις στην πόλη.

Ένας προσεγμένος και καλοστημένος χώρος όπου ξεχωρίζει η ανάγλυφη ανθική ταπετσαρία και το σκούρο ξύλο καθώς και τα custom made φωτιστικά παλαιού τύπου μαζί με τους δερμάτινους βαθυπράσινους καναπέδες δημιουργεί αμέσως αίσθηση οικειότητας, σε μια γειτονιά που βρίσκονται μερικά από τα πιο... φασαριόζικα bar της Αθήνας.

Η ατμόσφαιρα εδώ αναδύει... vintage, το προσωπικό είναι άψογο ενώ το Quartier d’Athènes ενδείκνυται για κάθε στιγμή της ημέρας: Για πρωινό ή αργότερα για φαγητό με ένα μενού ελληνικού και μεσογειακού προσανατολισμού, όπως επίσης και για κρασί (ετικέτες κυρίως ελληνικού αμπελώνα αλλά και προσεγμένες διεθνείς επιλογές) ή ποτό.

Ιnfo

Πλατεία Αγίων Θεοδώρων, Αθήνα, Κέντρο, τηλ. 21 5500 3850

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα εστιατόρια της πόλης, καθώς και υπέροχες νέες συνταγές; Τότε κάντε like στη σελίδα μας αποκλειστικά για θέματα γεύσης, στο Facebook

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νέα άφιξη στην Τσακάλωφ: Μια κόκκινη πόρτα οδηγεί στο καινούριο hot spot του Κολωνακίου!

Ένα ελληνικό εστιατόριο στη λίστα του CNN, με τα κορυφαία του πλανήτη για το 2017!

Ένα κουτούκι βγαλμένο από την παλιά Αθήνα: Το μέρος όπου όλοι λατρεύουν στον Ταύρο!

Βγαλμένες από παλιά ελληνική ταινία: 5 ιστορικές και ρετρό ταβέρνες της Αθήνας που σε ταξιδεύουν σε ένα... νόστιμο παρελθόν!

Σαν... πραγματικός Ιταλός στην πόλη: To AthensMagazine.gr σου προτείνει 7 θαυμάσια στέκια για aperitivo στην Αθήνα!

 

Ροή ειδήσεων

Share