Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πίστες και μπουζούκια στην Αθήνα Χειμώνας 2018-2019!

Κλείστε τραπέζι!

15 Φεβρουαρίου 2019 19:05
Πίστες και μπουζούκια στην Αθήνα Χειμώνας 2018-2019!

Ένας δυνατός χειμώνας ξεκινάει και δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτόν η νυχτερινή διασκέδαση της πόλης.Η θερμοκρασία κατεβαίνει και η διάθεση για βραδινές περιπλανήσεις κορυφώνεται.

Οι επιλογές είναι πολλές,κατάλληλες να ανταποκριθούν σε όλα τα γούστα,καθώς και συνεργασίες οι οποίες είναι προ των πυλών και θα ανακοινωθούν άμεσα. Από τις συνεργασίες που έχουν ήδη ανακοινωθεί μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει της Δέσποινας Βανδή με τον Αντώνη Ρέμο,η νέα συνεργασία του Διονύση Σχοινά στο χώρο του Akanthus,λύνοντας την πολυετή εμφάνιση του στο 4711 , καθώς και η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του Βασίλη Καρρά στην Ιερά Οδό.

Ας δούμε πιο αναλυτικά τα ήδη γνωστά σχήματα της χειρμερινής σεζόν 2018-2019:

Νίκος Οικονομόπουλος – Κεντρο Αθηνων

Στο Κέντρο Αθηνών για δεύτερη χρονιά θα μας συντροφεύει ο Νίκος Οικονομόπουλος παρέα με τις νέες και παλιές του επιτυχίες.

Πάνος Κιάμος-Νικηφόρος-Μαλού - Ποσειδωνιο

Μια επιτυχημένη συνταγή που έλαβε χώρα στο Ποσειδώνιο το περασμένο καλοκαίρι,δε γινόταν να μη συνεχιστεί και τον φετινό χειμώνα, υποσχόμενη δυνατές στιγμές με πολύ κέφι.

Νίκος Βέρτης - Υτον

Που αλλού; Στη βάση του, η οποία δεν είναι άλλη από το YTON , o Νίκος Βέρτης θα ζεστάνει για ακόμα μία χρονιά τις νύχτες και τις καρδιές των θαυμαστών του,όπως μόνο αυτός ξέρει.

Κωνσταντίνος Αργυρός – Fantasia Live

Δε θα μπορούσε να λείπει από το Fantasia Live και αυτή τη χρονιά ,χαρίζοντας μας ένα μοναδικό πρόγραμμα,κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Γιάννης Πλούταρχος-Μελίνα Ασλανίδου – Φωταεριο Γκαζι

Καινούριο δίδυμο στην μουσική σκηνή του "Φωταέριο" για συνδυασμό ρομαντισμού με κέφι,μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μέλισσες – Ταμτα Box Athens Club

Έχοντας βρει πια την "κυψέλη" τους στη σκηνή του BOX, συνεχίζουν να μαζεύουν τους θαυμαστές τους και να πρωταγωνιστούν στην νυχτερινή ζωή της πόλης.

Βασίλης Καρράς-Χρήστος Μενιδιάτης-Χρήστος Χολίδης – Ιερα Οδός

Μία συνάντηση κορυφής,μία συνεργασία που θα καταπλήξει και θα ξεσηκώσει τους λάτρεις της λαικής μουσικής,στην Ιερά Οδό.Το πολύ ταιριαστό δίδυμο έρχεται να συμπληρώσει ο Χρήστος Χολίδης.

Μάκης Δημάκης-Αντύπας-Βασίλης Δήμας -Ραλλία Χρηστίδου - Βοτανικος

Ένα σχήμα που έχει ήδη ξεκινήσει από τον Σεπτέμβρη,στο Βοτανικό,με τη δυναμική επιστροφή του Αντύπα στη σκηνή και τη συνοδεία του Δήμα και της Χρηστίδου να πλαισιώνουν τον σταθερό πια Μάκη Δημάκη.

Αντώνης Ρέμος-Δέσποινα Βανδή- Αθηνων Αρενα

Η συνεργασία που περιμέναμε στην νύχτα της Αθήνας είναι πραγματικότητα. Αναμένεται να ξεκινήσει και να ενθουσιάσει τον ερχόμενο Νοέμβριο, στο Αθηνών Αρένα.

Θέμης Αδαμαντίδης-Πάνος Καλλίδης - Ελένη Χατζίδου – Εμπατη North

Ένας πιστός αντιπρόσωπος της λαϊκής μουσικής,ο Θέμης Αδαμαντίδης,με το σταθερό του κοινό και πλαισιωμένος από τον Πάνο Καλλίδη και την Ελένη Χατζίδου,υπόσχονται νύχτες ατελείωτες κάθε Παρασκευή και Σάββατο,στο γνωστό στέκι των Βορείων Προαστείων, Εμπατη North Live Stage.

Σάκης Ρουβάς- Στέλιος Ρόκκος – Estate Athens

Ένα από τα πιο δυναμικά δίδυμα της χρονιάς έρχεται στο Estate Athens. Ο απόλυτος Έλληνας σταρ,Σάκης Ρουβάς, και ο μοναδικός στο είδος του Στέλιος Ρόκκος,ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας υπόσχονται αξέχαστες στιγμές.

Σταμάτης Γονίδης-Νίκος Μακρόπουλος Frangelico

Μία μεγάλη έκπληξη για τη λαϊκή σκηνή αποτελεί η συνεργασία τους στο Frangelico,όπου αναμένεται να ξεκινήσει αρχές Νοεμβρίου ,με άγνωστη ακόμα τη γυναικεία συμμετοχή του σχήματος.

Ηλίας Βρεττός Tokyo theater Γκαζι

Ξεσηκωτικός και μόνος του στη σκηνή Tokyo Theatre,στο Γκάζι κάθε Παρασκευή,Σάββατο και Κυριακή,ο Ηλίας βρεττός θα μας συνεπάρει με τις επιτυχίες του.

Διονύσης Σχοινάς Ακανθους stage Α

νοίγοντας τα φτερά του προς την Ιερά Όδό,στο νέο ανακαινισμένο Akanthus (πρώην VOX),αναμένεται να βάλει φωτιά στις νύχτες του κέντρου της Αθήνας.

Onirama Τσαλικης- Χαριτοδιπλωμένος –Γιαγκούση 4711

Παίρνοντας τη σκυτάλη από την επιτυχημένη πορεία του Διονύση Σχοινά,οι Onirama ανεβαίνουν στη σκηνή του 4711, με ένα σχήμα που θα συζητηθεί.

Πάνος Μουζουράκης-Κωστής Μαραβέγιας Anodos Live Stage

Μια ιδιαίτερη συνεργασία των συγκεκριμένων καλλιτεχνών θα λάβει χώρα στο Άνοδος Live Stage.Ενώ όλοι θα περιμέναμε να τους απολαύσουμε μαζί στη σκηνή,ο Πάνος Μουζουράκης θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή,με τον Κωστή Μαραβέγια να παίρνει τη σκυτάλη τα Σάββατα

 

Ροή ειδήσεων

Share