Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Vogue Club 2017 και στην Θεσσαλονίκη: Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα πάνε... Βορρά!

9 Φεβρουαρίου 2017
Vogue Club 2017 και στην Θεσσαλονίκη: Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα πάνε... Βορρά!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεκινάει αρκετή συζήτηση γύρω από τα νυχτερινά σχήματα που μετά το τέλος της χειμερινής σεζόν στην Αθήνα ετοιμάζονται για το καθιερωμένο τους πέρασμα και από την Θεσσαλονίκη. Η συμπρωτεύουσα γύρω στην άνοιξη διαμορφώνει τον δικό της μουσικό χάρτη και πάντα τα μαγαζιά της κατακλύζονται από το κοινό προκειμένου να απολαύσει τα κορυφαία σχήματα της σεζόν. Με την είσοδο του νέου χρόνου ήρθε και η είδηση για ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της σεζόν. Η τριάδα του Fantasia με Κωνσταντίνο Αργυρό, Ελένη Φουρέιρα και Πέτρο Ιακωβίδη έχει διαγράψει ήδη λαμπρή πορεία στο γνωστό νυχτερινό κέντρο, η οποία μάλιστα έκλεισε αισίως τους 10 συνεχόμενους μήνες. Τον περασμένο Απρίλιο ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε για πρώτη φορά στην σκηνή του κέντρου και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει, με την συμμετοχή και των υπολοίπων τραγουδιστών, να το διατηρήσει στην κορυφή της προτίμησης του κοινού. Ο επιχειρηματίας του Fantasia, Κώστας Μπερτάκης ετοιμάζει ήδη τον επόμενο χώρο που θα εμφανιστεί το συγκεκριμένο σχήμα και αυτό είναι το νέο του απόκτημα, VOGUE club Αργυρός, στη Θεσσαλονίκη.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ – VOGUE CLUB 2017
O Κωνσταντίνος Αργυρός αποτελεί αυτή τη στιγμή το πιο hot όνομα στον χώρο του τραγουδιού και όχι άδικα. Η εντυπωσιακή του πορεία έχει καθηλώσει το κοινό που παρακολουθεί εκστασιασμένο κάθε του βήμα. Μέσα σε μόλις 5 δίσκους έχει καταφέρει να βγάλει τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό όσο λίγα, όπως το «Πάρε με αγκαλιά», «Το συμπέρασμα», «Να της πεις», «Εσένα θέλω», «Όσα νιώθω» και πολλές ακόμα. Φέτος πραγματοποιεί την καλύτερη του σεζόν μετρώντας 10 συνεχόμενους μήνες στη σκηνή του Fantasia. Πολύ σύντομα όπως φαίνεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα πραγματοποιήσει την μεγάλη του επιθυμία, να επισκεφθεί την αγαπημένη του Θεσσαλονίκη μετά από 5 χρόνια αποχής. Ο τραγουδιστής, μετά το τέλος των εμφανίσεών του στην Αθήνα, θα μεταβεί στην πρωτεύουσα προκειμένου να ξεσηκώσει το κοινό από τη σκηνή του VOGUE Club έχοντας πάντα στο πλευρό του την Ελένη Φουρέιρα και τον Πέτρο Ιακωβίδη.

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ – VOGUE CLUB 2017
H Ελένη Φουρέιρα είναι μια από τις ελάχιστες τραγουδίστριες που μπορεί να συνδυάζει άψογα την φωνή της με την εκπληκτική της κίνηση, πράγμα που της δίνει την δυνατότητα να χαρίζει ένα μοναδικό show στο κοινό, κάθε φορά που εμφανίζεται επί σκηνής. Τον τελευταίο χρόνο οι θαυμαστές της την απολαμβάνουν στη σκηνή του Fantasia όπου μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Πέτρο Ιακωβίδη έχουν δημιουργήσει τον πιο εκρηκτικό συνδυασμό της πόλης. Η συνεργασία αυτή οδεύει προς το να γίνει μια από τις πιο επιτυχημένες των τελευταίων χρόνων αφού όπως φαίνεται οι 3 καλλιτέχνες δεν θα σταματήσουν εδώ. Σύμφωνα με πληροφορίες το σχήμα ,μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών τους στην Αθήνα, θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη όπου θα φιλοξενηθεί και πάλι σε μαγαζί του Κώστα Μπερτάκη το οποίο αυτή τη φορά θα είναι το VOGUE Club.

VOGUE CLUB 2017
To VOGUE Club ετοιμάζεται για άλλη μια φορά να ζήσει στιγμές δόξας αφού ετοιμάζει για το κοινό της Θεσσαλονίκης την πιο μεγάλη του συνεργασία. Όπως ακούγεται το γνωστό μαγαζί της συμπρωτεύουσας θα είναι ο χώρος που την άνοιξη θα φιλοξενήσει τις εμφανίσεις του επιτυχημένου σχήματος με Κωνσταντίνο Αργυρό, Ελένη Φουρέιρα και Πέτρο Ιακωβίδη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.kratisinow.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share