Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Νύχτες γεμάτες εκπλήξεις: Ο Νίκος Βέρτης μας δίνει ραντεβού στο ΥΤΟΝ the music show!

14 Δεκεμβρίου 2016
Νύχτες γεμάτες εκπλήξεις: Ο Νίκος Βέρτης μας δίνει ραντεβού στο ΥΤΟΝ the music show!

Τέσσερα γράμματα μια λέξη…

ΥΤΟΝ

Υ όπως υπέροχο, υπερθέαμα, υπέρλαμπρο

Τ όπως ταιριαστό, τέλειο, τραγούδι

Ο όπως όμορφο, όνειρο, όαση

Ν όπως νέο, νεανικό, νύχτα

Αυτό και άλλα πολλά που θα τα ανακαλύψουμε στη πορεία είναι το ΥΤΟΝ the music show. Ένας νέος ολοκαίνουριος πολυχώρος, υψηλών προδιαγραφών, που σε ταξιδεύει σε άλλους δρόμους, χώρες και πολιτισμούς, με στόχο να κάνει τη διασκέδαση και τη ψυχαγωγία στην Αθήνα πιο όμορφη... και τον Νίκο Βέρτη να εγκαινιάζει τη σκηνή του στις 16 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Το ΥΤOΝ the music show, στην οδό Πέτρου Ράλλη 38, είναι ένα κόσμημα, που «χτίστηκε» με την αγάπη, το μεράκι και τη φροντίδα ανθρώπων που αγαπούν την ποιότητα στη ψυχαγωγία αλλά πάνω απ´ όλα σέβονται το κοινό τους. Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί όσο και το μέγεθος του ΥΤΟΝ the music show. Πάνω από 2.500 χιλιάδες θέσεις, μια σκηνή μεγάλων διαστάσεων, με εκπλήξεις που η μια θα διαδέχεται την άλλη... τέλειες τεχνικές και ηχοακουστικές προδιαγραφές. Ένας μοναδικός χώρος, φτιαγμένος έτσι - αμφιθεατρικά - ώστε όλοι να έχουν την καλύτερη δυνατή ορατότητα προς τη σκηνή έχοντας ένα αίσθημα οικειότητας.

Ο Νίκος Βέρτης μας δίνει ραντεβού στο ΥΤΟΝ the music show. Η φετινή συνάντηση μαζί του κρύβει πολλές εκπλήξεις.

Νίκος Βέρτης: η φωνή, η άψογη σκηνική παρουσία, η διαχρονική αξία στην νυχτερινή διασκέδαση, ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης με τον απόλυτο σεβασμό στο κοινό του. Στο πλευρό του η Θωμαή Απέργη, ο Στέλιος Λεγάκης, ο Πάρις, η Άννα Καμαρινού, η Athena Manoukian και οι 719.

Το ΥΤΟΝ the music show στην οδό Πέτρου Ράλλη 38 είναι ΠΡΟΤΑΣΗ!

ΥΤΟΝ the music show από τις 16 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή

ΥΤΟΝ

Πέτρου Ράλλη 38

Τηλ. Κρατήσεων 2103426677 - 2103453139

Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο & Κυριακή

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για την Αθήνα; Τότε κάντε like στην νέα μας σελίδα στο Facebook αποκλειστικά για θέματα πόλης, City Guide by AthensMagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Και τα 7 είναι υπέροχα: Το AthensMagazine.gr σας παρουσιάζει μερικά από τα καλύτερα στέκια της Αθήνας για αυτά τα Χριστούγεννα!

Το απόλυτο crash test των Χριστουγέννων: Συγκρίναμε τους κουραμπιέδες σε 5 ζαχαροπλαστεία της Αθήνας. Πού θα βρεις τους καλύτερους;

Βγαλμένες από παλιά ελληνική ταινία: 5 ιστορικές και ρετρό ταβέρνες της Αθήνας που σε ταξιδεύουν σε ένα... νόστιμο παρελθόν!

Προσιτή πολυτέλεια στο κέντρο της Αθήνας: To ολοκαίνουριο ξενοδοχείο- στολίδι της πρωτεύουσας! (Photos)

 

Ροή ειδήσεων

Share