Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτο:Αυτή η γάτα γεννήθηκε με 2 πρόσωπα!

30 Σεπτεμβρίου 2011
Απίστευτο:Αυτή η γάτα γεννήθηκε με 2 πρόσωπα!

Το χρώμα του είναι «σπασμένο» λευκό και το όνομά του είναι Φρανκ και Λούι όχι επειδή η ιδιοκτήτριά του δεν ήξερε ποιο να διαλέξει από τα δύο, αλλά επειδή είναι από τους ελάχιστους γάτους στον κόσμο που ανήκουν στην κατηγορία Janus -μορφή της ρωμαϊκής μυθολογίας με δύο πρόσωπα σε ένα κεφάλι- και έχει ένα κεφάλι...αλλά δύο πρόσωπα.

Ο γαλανομάτης γάτος έκλεισε σήμερα τα 12 χρόνια ζωής του, έγραψε το πρακτορείο Associated Press και με υπερηφάνεια και ανακούφιση, η ιδιοκτήτριά του Marty Stevens από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, τον βγάζει βόλτα καθημερινά και παραδέχεται ότι, «κάθε μία παραπάνω ημέρα επιβίωσης είναι ευτυχία. Στην περίπτωσή του οι ειδικοί δίνουν από μία έως τέσσερις ημέρες ζωής κι εκείνος τα έχει καταφέρει τόσα χρόνια. Ευχαριστώ τον Θεό καθημερινά που τον έχει καλά».

Η Marty Stevens αποφάσισε να μην θανατώσει τον Φρανκ και Λούι όταν εκείνος γεννήθηκε, αν και οι κτηνίατροι του πανεπιστημίου Tufts της είπαν να μην έχει πολλές ελπίδες.

Παρόλα αυτά, ο ιδιαίτερος γάτος είναι ακόμα ανάμεσά μας και μάλιστα κατάφερε να μπει και στην έκδοση του 2012 του βιβλίου των ρεκόρ Γκίνες ως το μακροβιότερο μέλος της κατηγορίας των γατών Janus.

Πηγή:protothema.gr

 

Best of

Ροή ειδήσεων

Share