Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αθήνα: Ο ελληνικός προορισμός που είναι στη λίστα με τους 25 πιο ρομαντικούς στον κόσμο!

29 Μαρτίου 2017 07:40
Αθήνα: Ο ελληνικός προορισμός που είναι στη λίστα με τους 25 πιο ρομαντικούς στον κόσμο!

Κι όμως...Δεν είναι η Σαντορίνη ο πιο ρομαντικός προορισμός στην Ελλάδα για το καλοκαίρι, σύμφωνα με το Travel and Leisure, αλλά μια άλλη ελληνική πόλη τη δυνατότητα να ξεφύγει το ζευγάρι από τη ρουτίνα και το καθημερινό στρες και να δώσει προσοχή ο ένας στον άλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό νέο: Βαρύ πένθος για τον Αλέξανδρο Ρήγα!

Η πρωτεύουσα μπορεί για πολλούς από εμάς να είναι η πόλη που εργαζόμαστε και κινούμαστε όλη μέρα, ωστόσο, για τους τουρίστες είναι ένα ειδυλλιακό μέρος που συνδυάζει το γραφικό με το σύγχρονο, ενώ η παραλία δεν απέχει κι αρκετή ώρα!

Για την Αθήνα σημειώνει: "μπορεί τα ηλιόλουστα, κατάλευκα ελληνικά νησιά να έχουν κλέψει τις καρδιές αμέτρητων ταξιδιωτών, ωστόσο τελευταία η Αθήνα είναι ιδαίτερα ελκυστική. Ξεκινήστε από την ιστορική και πρόσφατα χιπ γειτονιά της Πλάκας, όπου το μπουτικ ξενοδοχείο New εμπλουτίζει με το καλλιτεχνικό ντιζάιν του (διαθέτει μεταξύ άλλων μια εγκατάσταση της Laurie Anderson) και το rooftop bar με μια πλούσια βιβλιοθήκη και εντυπωσιακή θέα.Το The Island Club Restaurant στην Αθηναϊκή Ριβιέρα αποτελεί πόλο έλξης για την ελίτ, όπως ο σχεδιαστής Βαλεντίνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια έκπληξη: Ποιος παίκτης φεύγει από το Survivor;

Πηγαίνετε μαζί τους σε αυτό το μπαρ με θέα στον Αργοσαρωνικό ακούγοντας μουσική και απολαμβάνοντας σαμπάνια ή ελληνικό κρασί υπό το φως των κεριών.

Υπάρχει επίσης ιδιωτική παραλία για βουτιές τις βραδινές ώρες".

 

Best of

Ροή ειδήσεων

Share