Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μια ξεχωριστή πρόταση για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου: H γεύση του έρωτα με την ομορφότερη θέα της Αθήνας!

7 Φεβρουαρίου 2017
Μια ξεχωριστή πρόταση για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου: H γεύση του έρωτα με την ομορφότερη θέα της Αθήνας!

H ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι σίγουρα μια καλή αφορμή για μια μικρή αλλαγή στην καθημερινότητά μας. Σκεφτείτε τι θα ευχαριστούσε περισσότερο το έτερον ήμισυ κι επιλέξτε ρομαντικό δείπνο, διανυκτέρευση, spa ή… και τα τρία απολαμβάνοντας έτσι, μία ρομαντική εμπειρία που θα σας μείνει πραγματικά αλησμόνητη.

Την Τρίτη, 14/2 μπορείτε να διανυκτερεύσετε σε δίκλινο δωμάτιο με τιμές που ξεκινούν από €149 με πρωινό. Ο μπουφές του Βυζαντινού γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακός για να υποδεχθεί τους ερωτευμένους με στρείδια, γαρίδες, μοσχαρίσιο φιλέτο με ψητά σπαράγγια, σολομός με κριθαράκι και σαφράν, χοιρινό μενταγιόν με ολικής αλέσεως μουστάρδα κ.α. Ο μπουφές γλυκών επιφυλάσσει λαχταριστές εκπλήξεις: τρούφες, τούρτα με γκανάς σοκολάτας, μους λευκής σοκολάτας με φρούτα του πάθους, αχλάδια ποσέ με σος σοκολάτας, πάβλοβα με άγρια μούρα, spicy μους σοκολάτας και σιντριβάνι σοκολάτας για να γαρνίρετε φρέσκες φράουλες!

O Executive Chef Κώστας Αθανασίου σας υποδέχεται στο Galaxy Bar & Restaurant με ένα gourmet μενού 6 πιάτων που περιλαμβάνει σαλάτα, ορεκτικά, σορμπέ, κυρίως πιάτο κι επιδόρπιο. Απολαύστε την ιεροτελεστία ενός ολοκληρωμένου δείπνου με την πανοραμική θέα της φωτισμένης Αθήνας σ’ ένα από τα πιο ρομαντικά σκηνικά της πόλης.

Εμπλουτίστε την εμπειρία Hilton μ’ ένα από τα υπέροχα πακέτα ευεξίας και ομορφιάς του Hiltonia Spa. Απολαύστε τα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας ή κάντε ένα υπέροχο δώρο στους αγαπημένους σας που θα τους μείνει αξέχαστο. Από τα πακέτα του Αγίου Βαλεντίνου, επιλέξτε το “Spoil her” για εκείνη, το “Adore him” για εκείνον ή το “So Happy Together”, ένα χαλαρωτικό μασάζ που μπορείτε ν’ απολαύσετε και οι δύο ταυτόχρονα.

Ιnfo

2107281100 (διαμονή), 2107281400 (Βυζαντινό), 2107281402 (Galaxy), 2107281801 (Hiltonia Spa) ή επισκεφτείτε το www.hiltonathens.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ CLUBS & BARS ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα CLUBS & BARS και όλα τα events της Αθήνας; Τότε κάντε like στην ολοκαίνουρια σελίδα της κατηγορίας στο Facebook

 

Best of

Ροή ειδήσεων

Share