Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σουίτα από σοκολάτα από τον Karl Lagerfeld!

19 Μαΐου 2011
Σουίτα από σοκολάτα από τον Karl Lagerfeld!

Το παγωτό Magic της Algida συνεργάστηκε με τον απόλυτο θρύλο της μόδας, τον σχεδιαστή και style icon, Karl Lagerfeld, ο οποίος αποκάλυψε το όραμά του για το MAGIC - την MAGIC Chocolate Suite. Διάσημος για την αξεπέραστη δημιουργικότητά του, ο Lagerfeld σχεδίασε μία πρωτότυπη σουίτα αποκλειστικά με σοκολατένια διακόσμηση στο ξενοδοχείο La Rėserve στο Παρίσι.

Με τη συνεργασία του master chocolatier και γλύπτη σοκολάτας, Patrick Roger, η Magic Chocolate Suite, κατασκευάστηκε από 10,5 τόνους βελγικής σοκολάτας. Το δημιουργικό άγγιγμα του Lagerfeld είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό σε όλα τα στοιχεία του χώρου - από την πολυτελή κρεβατοκάμαρα έως το γλυπτό του γνωστού μοντέλου Baptise Giabiconi, που απεικονίζεται στο σοκολατένιο κρεβάτι.

«Για μένα ήταν μία μοναδική εμπειρία να σχεδιάσω την Magic Chocolate Suite. Η δική μου δημιουργική ιδέα ήταν να συνδυάσω ένα μείγμα από σύγχρονες και παραδοσιακές γαλλικές τάσεις, ώστε να δημιουργήσω κάτι πραγματικά ξεχωριστό με βελγική σοκολάτα», δήλωσε ο Lagerfeld.

Πηγή: newsbeast.gr

 

Best of

Ροή ειδήσεων

Share