Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Προσιτή πολυτέλεια στο κέντρο της Αθήνας: To ολοκαίνουριο ξενοδοχείο- στολίδι της πρωτεύουσας! (Photos)

14 Νοεμβρίου 2016
Προσιτή πολυτέλεια στο κέντρο της Αθήνας: To ολοκαίνουριο ξενοδοχείο- στολίδι της πρωτεύουσας! (Photos)

Την 1η Δεκεμβρίου ξεκινάει την λειτουργία του το ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, μέλος του Wyndham Group Hotel, της μεγαλύτερης ξενοδοχειακής αλυσίδας στον κόσμο σε αριθμό ξενοδοχείων. Η επένδυση θα ξεπεράσει στο σύνολό της τα 5 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται να συμβάλλει τα μέγιστα στην ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Αθήνας.

Παράλληλα η επένδυση θα αναβαθμίσει την πλατεία Καραϊσκάκη, όπως και την ευρύτερη περιοχή μετατρέποντάς την σε έναν ολοκαίνουργιο προορισμό εντός της πόλης.

Το Wyndham Grand Athens θα είναι το μεγαλύτερο, νέο ξενοδοχείο στην Αθήνα, έτοιμο να προσφέρει προσιτή πολυτέλεια στην καρδιά της πόλης, αφού θα προσφέρει εκλεπτυσμένη διαμονή και εξέχουσες υπηρεσίες σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον. Αποτελεί το ορόσημο που έλειπε από τον ξενοδοχειακό χάρτη της Αθήνας, ικανό να χαρίσει στους επισκέπτες του μια ξεχωριστή εμπειρία με την σφραγίδα και τον χαρακτήρα του τόπου μας.

Το Wyndham Grand Athens, προσφέρει έναν πλούσιο συνδυασμό 276 ευρύχωρων δωματίων και 14 multi-functional συνεδριακές αίθουσες συνολικά 2.500τ.μ. με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για επιτυχημένες διοργανώσεις συνεδρίων και εκδηλώσεων, καθιστώντας το ιδανική λύση για business αλλά και για leisure επισκέπτες.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου σχεδιάστηκαν ώστε να προσφέρουν πολυτέλεια και άνεση επιλέγοντας έξυπνους συνδυασμούς επίπλων και διακόσμησης με στόχο να αξιοποιείται στην λεπτομέρεια και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλη η επιφάνεια του δωματίου. Η χρήση καθρεφτών δίνουν μεγαλύτερη αίσθηση ευρυχωρίας ενώ ο διακριτικός φωτισμός προσφέρει συνθήκες χαλάρωσης κατά την διαμονή στο δωμάτιο. Τα μπάνια είναι ευρύχωρα με επιστρώσεις με υφή μαρμάρου, φιμέ τζάμια και φωτιζόμενες χρωματιστές επιφάνειες πίσω από μεγάλους καθρέφτες.

Ανάμεσα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις, περιλαμβάνονται το εστιατόριο FOS και το SILK Lounge Bar στο ισόγειο, ένα εντυπωσιακό roof top μπαρ-εστιατόριο 450τ.μ. στον 9ο όροφο με πισίνα καταρράκτη και θέα 360° σε όλη την Αθήνα μέχρι και τη θάλασσα καθώς και spa και γυμναστήριο.

Το εστιατόριο «Fos» στο αίθριο του ξενοδοχείου θα προσφέρει πιάτα μεσογειακής κουζίνας με άρωμα Ελλάδας και είναι σε θέση να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς της γεύσης, ενώ παράλληλα θα σερβίρεται πλούσιο πρωινό σε μπουφέ. Το lounge bar «Silk» θα προσφέρει χαλαρωτική ατμόσφαιρα και θέα στην Πλατεία Καραϊσκάκη καθιστώντας το ταιριαστό για όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ θα σερβίρονται σνακς. Το « Above» Roof top Bar Restaurant στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου με υπέροχη πανοραμική θέα στην πόλη θα αποτελέσει ιδανικό σημείο για χαλάρωση και απόλαυση της Αθήνας με ethnic street food, γεύσεις από όλο τον κόσμο αλλά και την Ελλάδα καθώς και signature cocktails από έμπειρο mixologist barman.

Στους πελάτες του ξενοδοχείου θα προσφέρεται επίσης δωρεάν Super-Fast Wi Fi Internet τόσο στους κοινόχρηστους χώρους όσο και στα δωμάτια. Επιπλέον, για την διευκόλυνση της καθημερινότητας των επισκεπτών του θα υπάρχει και parking 140 θέσεων.

Επιπρόσθετα, ο σταθμός μετρό «Μεταξουργείο» που είναι ακριβώς δίπλα στο ξενοδοχείο αλλά και το γεγονός πως είναι κοντά στην είσοδο της Αθήνας, το λιμάνι του Πειραιά, τις εθνικές οδούς, δίπλα σε πολλά σημεία πολιτιστικού ενδιαφέροντος και εκτός δακτυλίου το καθιστούν ιδανικό προορισμό για επαγγελματικά ταξίδια, ταξίδια αναψυχής αλλά και προσιτό σε πελάτες που επισκέπτονται πρώτη φορά την πόλη.

Υπενθυμίζεται ότι το development και management του Wyndham Grand Athens έχει αναλάβει η Zeus International, μία ελληνική εταιρία που προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ιδρύματα και οργανισμούς, καθώς και υπηρεσίες ανάπτυξης και management σε ξενοδοχεία, όντας ήδη υπεύθυνη για τη λειτουργία ξενοδοχείων στην Ανατολική Ευρώπη. Το Wyndham Grand Athens θα αποτελέσει την αφετηρία δράσης και δυναμικής παρουσίας της και εντός Ελλάδας. Επισημαίνεται ότι οι συντονισμένες ενέργειες από την έμπειρη ομάδα συνεργατών της Zeus International έχουν ήδη επιταχύνει τις εργασίες με αποτέλεσμα το άνοιγμα του ξενοδοχείου να έχει μεταφερθεί νωρίτερα, την 1η Δεκεμβρίου 2016, αντί για το 2017 που είχε αρχικά υπολογιστεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιβαλλοντική ευαισθησία της Wyndham Group Hotel αντικατοπτρίζεται μέσω του green policy που εφαρμόζεται στην κατασκευή, με χρήση eco friendly υλικών και led φωτισμού που συμβάλει στην κατά 30% εξοικονόμηση ενέργειας.

O Γεώργιος Μαργαρίτης, Γενικός Διευθυντής του Wyndham Grand Athens, δήλωσε: «Το Wyndham Grand Athens, δεν θα είναι ακόμη ένα ξενοδοχείο αλλά μία νέα μοναδική εμπειρία διαμονής για τον επισκέπτη της Αθήνας. Η διεθνής εμπειρία της Zeus International και το όνομα της Wyndham Hotel Group αποτελούν εχέγγυα επιτυχίας για το νέο ξενοδοχείο».

Ο Θεόδωρος Κάτσος, Διευθυντής Πωλήσεων του Wyndham Grand Athens, σημείωσε ότι: «Μέσα από την μεγάλη διαθεσιμότητα δωματίων και τις ξεχωριστές υπηρεσίες (τουρισμού, εταιρικές, διακοπών, συνεδρίων) στόχος μας είναι να προσελκύσουμε όλα τα είδη επισκεπτών προσφέροντας την καλύτερη εξυπηρέτηση σε προσιτές τιμές.»

Σχετικά με τα ξενοδοχεία Wyndham Grand

Το Wyndham Grand αποτελεί μέρος ενός συγκροτήματος διακεκριμένων ξενοδοχείων, τα οποία προσφέρουν στους επισκέπτες τους μοναδικές υπηρεσίες φιλοξενίαςμέσω των εκλεπτυσμένων καταλυμάτων που διαθέτουν σε πολλούς προορισμούς. Επιπρόσθετα, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων του Ομίλου Wyndham όλοι οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία των απολαύσουν το άνετο περιβάλλον που προσφέρετε σε συνδυασμό με προσεγμένες υπηρεσίες.

Τα ξενοδοχεία Wyndham Grand, τα οποία είναι μέρος του ομίλου Wyndham Hotel Group βρίσκονται σε περισσότερα από 30 σημεία σε όλο τον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.wyndhamgrand.com. Τα περισσότερα ξενοδοχεία Wyndham Grand® είναι αντικείμενα δικαιόχρησης της Wyndham Hotels and Resorts, LLC ή των θυγατρικών της. Ορισμένα ξενοδοχεία Wyndham Grand ανήκουν ή διαχειρίζονται από μια θυγατρική της Wyndham Hotel Group, LLC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με της ευκαιρίες δικαιόχρησης των ξενοδοχείων μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.whgdevelopment.com.

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για την Αθήνα; Τότε κάντε like στην νέα μας σελίδα στο Facebook αποκλειστικά για θέματα πόλης, City Guide by AthensMagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γνωρίστε την πόλη εντελώς δωρεάν: Όλες οι ξεναγήσεις για τον Νοέμβριο του 2016 στην Αθήνα!

Ο Σνόουντεν, ο νέος... Χάρι Πότερ και μερικά αριστουργήματα: Οι ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο!

Borsalino: Όλοι θα... βγάλουν το καπέλο στο νέο bar της Κολοκοτρώνη!

 

Best of

Ροή ειδήσεων

Share