Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Moρία Ελαία: Για πρώτη φορά παγκοσμίως, μία μάρκα ελαιολάδου επιχειρεί να γίνει Lifestyle premium brand!

1 Οκτωβρίου 2012
Moρία Ελαία: Για πρώτη φορά παγκοσμίως, μία μάρκα ελαιολάδου επιχειρεί να γίνει Lifestyle premium brand!

"Από το πρώτο δέντρο ελιάς, που η θεά Αθηνά, προστάτιδα της πόλης των Αθηνών, φύτεψε μπροστά από τον Παρθενώνα στην Ακρόπολη, σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία. Αυτό το πρώτο δέντρο ελιάς ονομάστηκε στην αρχαιότητα, Μορία Ελαία."

Η ανάπτυξη ενός premium brand που θα αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζεται το ελαιόλαδο, ξεκίνησε το 2009 και έγινε πράξη τον Αύγουστο του 2011. Στόχος του οραματιστή του "Moria Elea" Κώστα Μπαλάφα, ήταν δημιουργηθεί ένα μοναδικό διαφοροποιημένο προϊόν με εξαιρετικό ελαιόλαδο με ξεχωριστή γεύση και αρώματα, μια πολυτελή συσκευασία και ένα εμπνευσμένο μύθο που θα προάγει την ελληνική του καταγωγή.

Η μοναδική γεύση και τα ιδιαίτερα αρώματα που έχει το "Moria Elea" προκύπτουν από την πρόσμιξη δυο εκ των καλυτέρων ελληνικών ποικιλιών (Μανάκι & Κορωνέϊκο) και από τις ειδικές μεθόδους καλλιέργειας, συγκομιδής, ελαιοποίησης, αποθήκευσης & τυποποίησης, που εφαρμόζει η εταιρεία στους ελαιώνες και το τυποποιητήριο της στην Ερμιόνη Αργολίδας.

Με πολύ αγάπη, μεράκι και σκληρή δουλεία, οι Κώστας Μπαλάφας, Γιώργος & Αντώνης Δημαράκης, φροντίζουν να έχει εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά με Οξύτητα 0,2 / Κ270: 0,106 / Κ232: 1,469 / Υπεροξείδια: 5,7 / Πολυφαινόλες 241 και χαρακτηριστικό άρωμα πράσινων φύλλων ελιάς, μυρωδιές αρωματικών βοτάνων και νότες πράσινου μήλου σ' έναν ενδιαφέροντα συνδυασμό. To "Moria Elea" είναι ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο έντονα φρουτώδες με πλούσιο άρωμα, πικάντικη γεύση μεσαίας έντασης και ελαφρώς πικρό. Αρμονικό και ισορροπημένο στη γεύση του, αποτελεί μια ιδανική επιλογή για να αναβαθμίσει τις ξεχωριστές συνταγές που δημιουργείτε. Προτείνεται να το σερβίρουμε στο τέλος της μαγειρικής διαδικασίας, προκειμένου να αναδεικνύει τα ξεχωριστά αρώματα και να απογειώνει το τελικό γευστικό αποτέλεσμα.

Η συσκευασία του "Moria Elea" είναι χειροποίητη και όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι κορυφαίας ποιότητας. Επίσης, η εταιρεία στηρίζοντας την ελληνικότητα του προϊόντος συνεργάζεται με έλληνες τεχνίτες για να φτιάξει τα χειροποίητα πανιά για τις ετικέτες και τα ξύλινα κουτιά.

Για πρώτη φορά παγκοσμίως, μία μάρκα ελαιολάδου επιχειρεί να γίνει Lifestyle premium brand στα πρότυπα των γαλλικών κρασιών & τυριών, των ιταλικών αλλαντικών, και των σκοτσέζικων malt whiskies.

Το μπουκάλι προσφέρεται για να συντροφεύει τα καθημερινά σας γεύματα καθώς και για να διακοσμήσει το τραπέζι σας σε κάθε ειδική περίσταση. Το ξύλινο κουτί είναι ιδανικό για διαφοροποιημένο προσωπικό ή επαγγελματικό δώρο.

Προσφέρεται σε περιορισμένο αριθμό 13.000 αριθμημένων μπουκαλιών για το 2012. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής είναι 29€ για το μπουκάλι και 39€ για το ξύλινο κουτί.

Θα το βρείτε σε επιλεγμένα delicatessen καταστήματα, πολυτελή ξενοδοχεία και βραβευμένα restaurants, στο Εξωτερικό (Ρωσία, USA, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ρουμανία, Ελβετία, Αγγλία) και στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες, επισκεφτείτε το www.moriaelea.com ή επικοινωνήστε με την Olive Vision, Tel : +30 211 7002719, +30 27540 21018, [email protected]

 

Best of

Ροή ειδήσεων

Share