Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα juice bars αποτελούν τη νέα τάση στην πόλη: Το AthensMagazine.gr προτείνει τα καλύτερα μέρη για απολαυστικά smoothies στην Αθήνα

18 Ιουλίου 2017 13:15
Τα juice bars αποτελούν τη νέα τάση στην πόλη: Το AthensMagazine.gr προτείνει τα καλύτερα μέρη για απολαυστικά smoothies στην Αθήνα

Καλοκαίρι σημαίνει ξεκούραση, χυμοί και φρέσκα φρούτα. Τα τελευταία χρόνια τα juice bars αποτελούν τη νέα τάση στην πρωτεύουσα και το AthensMagazine.gr σας προτείνει τα καλύτερα μέρη για να απολαύσετε δροσιστικά smoothies.

Pure Juice Bar



Δύο νέα παιδιά, ο Δημήτρης και ο Θάνος αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα Juice Bar, για να χαρίσουν στις ημέρες μας τονοτικές ενέσεις δροσιάς, αποτοξίνωσης και ευεξίας! Το Pure προσφέρει ποικιλία γεύσεων και φρέσκων υλικών που καθιστούν το κάθε ρόφημα μοναδικό και απόλυτα υγιεινό. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ένα τέτοιo smoothie μπορεί να αντικαταστήσει το δεκατιανό σας, γιατί εκτός των άλλων είναι και πολύ χορταστικό. Goji berries, chia seeds, λιναρόσπορος και άλλα πολλά boosters, προσφέρονται για να εμπλουτίσουμε τα smoothies και τις φρουτοσαλάτες.
Must: Σας προτείνουμε τα "Clear skin elixir", "Tropical paradise" και "Recovery angel" για κάθε διάθεση και γούστο!
Που; Σίνα 21, Κολωνάκι
Σε ένα από τα γραφικά σοκάκια της Πλάκας, λίγα μέτρα από το Θέατρο Τέχνης ξεφύτρωσε το πιο χαριτωμένο και το πιο φρέσκο take-away μαγαζάκι που προσφέρει μεταξύ άλλων τα πιο γευστικά smoothies, η Frutteria!

Η Frutteria είναι ένας νέος σχετικά χώρος, με εμπνευστές και δημιουργούς την Ελίνα και την Νάσια. Μια φρουτένια πρόταση γι' αυτούς που θέλουν να ακολουθήσουν τον υγιεινό τρόπο ζωής και γι' αυτούς που δεν έχουν ιδέα και θέλουν να δοκιμάσουν. Φρέσκοι χυμοί από φρούτα και λαχανικά, παντρεύουν άριστα τη γεύση και τις βιταμίνες! Ακόμη καλύτερα, μπορείτε να προσθέσετε super-foods ή υπερτροφές όπως θα λέγαμε, που δίνουν περισσότερη ενέργεια, γέυση και θρεπτικά συστατικά στον χυμό σας.
Must: Ιδιαίτερες προτάσεις για smoothies με βασικό συστατικό τον Λωτό "Μάνγκο, Λωτό, Γιαούρτι, Μέλι και Κανέλα", "Λωτό, Μήλο, Αχλάδι και Σπανάκι" και "Μπανάνα, Πορτοκάλι, Λωτό, Τζίντζερ, Γάλα Αμυγδάλου και Κουρκουμά".
Που; Φρυνίχου 18, Πλάκα


Το Βαζάκι


Το Βαζάκι, είναι ένα μικρό χυμοποιείο στο Χαλάνδρι, ένας χώρος εμφανούς ευεξίας, φωτεινός και χρωματιστός, με μία διάχυτη αίσθηση ηρεμίας στην ατμόσφαιρα, και μια μυρωδιά φρέσκια και καθαρή που μάλλον τα μόρια των φρούτων και των λαχανικών που διαρκώς συμπιέζονται για να παράξουν λαχταριστούς -όπως διαπίστωσα- χυμούς και εδέσματα, δημιουργούν.
Η Μαριαντίνα και η Σταυρούλα, δύο παιδικές φίλες που αγαπούν τον υγεινό τρόπο ζωής, πειραματίστηκαν, δοκίμασαν και αποφάσισαν να επικοινωνήσουν προς τα έξω, το χυμό ως μέρος της καθημερινότητας μας. Το δυναμωτικό "Βαζάκι" είναι φτιαγμένο από βιολογικά ελληνικά προϊόντα, καθώς οι δύο φίλες δίνουν μεγάλη αξία στην ποιότητα και τη διατροφική αξία των προϊόντων που χρησιμοποιούν. Επίσης το Βαζάκι είναι το πρώτο juice bar στην Ελλάδα που ενσυνείδητα επέλεξε να χρησιμοποιεί τον καλύτερο αποχυμωτή παγκοσμίως (υδραυλική πρέσα), που συμπιέζει αργά τα φρούτα και τα λαχανικά, χωρίς να τα "καίει", εξάγοντας το μέγιστο των θρεπτικών συστατικών τους. Εσείς μπορείτε να απολαύσετε το χυμό σας, εκτός από τον κύριο χώρο του Juice Bar, στον κήπο που ανοίγει τις ηλιόλουστες ημέρες, και στον "επάνω" χώρο" που λειτουργεί καθημερινά ως αναγνωστήριο (10% έκπτωση στους φοιτητές) και φιλοξενεί διάφορες δράσεις και ομιλίες.
Must: Δοκιμάστε τους νέους χυμούς "Φράουλα - λεμόνι και διαύγεια" και "Σερφ στην Φοινικούντα".
Που;
Αριστοτέλους 33, Χαλάνδρι

Χυμοποιείο Φ
Το Χυμοποιείο είναι το πρώτο Vitamin Spot που άνοιξε στην Ελλάδα όμως δεν αποτελεί μια απλή επιχείρηση. Ο Άρης ευελπιστεί να το εξελίξει σε μια συνεργατική κολεκτίβα, έπειτα από 2-3 χρόνια, σε μια «πράσινη γωνιά» με 100% φυσικά φρούτα και λαχανικά. Είναι ένα λατρεμένο σημείο για τους vegans, αυστηρούς και μη, καθώς εδώ θα βρεις χυμούς, οι οποίοι παρασκευάζονται από φρούτα εποχής και μόνο, χωρίς κανένα φυτοφάρμακο, αλλά και smoothies φρούτων αναμεμειγμένα με γιαούρτι, μέλι και σοκολάτα! Να σημειώσουμε επίσης πως, ακριβώς επειδή τα φρούτα είναι εποχής, δεν προστίθεται καμία γλυκαντική ουσία στα ροφήματα, γι’ αυτό και η γεύση τους είναι μοναδική. Και αν πεινάσεις δεν έχεις παρά μόνο να ζητήσεις την αγνή σούπα λαχανικών που θα λατρέψει ο ουρανίσκος σου ή μια από τις δροσερές φρουτοσαλάτες. Εμείς πάντως προτείνουμε smoothie φράουλα με σοκολάτα!
Must: Δεν πρέπει να παραλείψετε τον ανάμεικτο χυμό με αγγούρι, λεμόνι και δυόσμο, όπως επίσης το χυμό με πεπόνι, σέλερι και αγγούρι.
Που; Πανδρόσου 64, Μοναστηράκι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Απίστευτο τρολάρισμα από θαυμάστρια του Ντάνου! Το video που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες!


BlendR


Στο μεγαλύτερο μαγαζί της Γλυφάδας και σε έναν υπέροχο κήπο, το BlendR "αναμειγνύει" τα top συστατικά για τη διασκέδασή σας! Η μουσική και τα blenders των Juicers χτυπούν δυνατά από το πρωί για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με απίστευτους δροσιστικούς και "αυστηρά" φυσικούς χυμούς, healthy γεύσεις και πολύ happy ενέργεια, μέχρι να έρθει το βράδυ και να περάσετε στο δεύτερο bar του κήπου, εκεί που οι Boozers δημιουργούν τα καλύτερα cocktails ή mocktails της πόλης!
Που; Λαζαράκη 61 & Πανδώρας 5, Γλυφάδα
 

Best of

Ροή ειδήσεων

Share