Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το Ελληνικό Social Network που εχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού σε χιλιάδες χρήστες!

8 Ιανουαρίου 2016
Το Ελληνικό Social Network που εχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού σε χιλιάδες χρήστες!

Μεγάλη ανταπόκριση έχει δεχθεί το νέο Ελληνικό Social Network http://www.unisomnia.com από χιλιάδες χρήστες στην Ελλάδα. Έρχεται να καλύψει τα κενά τα οποία αφήνουν όλα τα υπόλοιπα γνωστά κοινωνικά δίκτυα και το κάνει με τρόπο εμφατικό!

Το Unisomnia δίνει έμφαση στην πραγματική πληροφόρια η οποία προέρχεται απο αληθινές κοινωνικές δραστηριότητες πετυχαίνοντας με αυτό τον τρόπο να φέρει την όλη αντίληψη για τα μέσα κοινωνικά δικτύωσης στην πραγματική της διάσταση.

Βλέποντας πλέον το προφίλ ενός χρήστη μπορείς να καταλάβεις πόσους αληθινούς φίλους έχει, που πραγματικά συχνάζει (δεν επιτρέπει ψεύτικα check-ins) και πόσο πραγματικά κοινωνικός είναι.

Μας εντυπωσίασε το γεγονός ότι οι φιλίες σου με τους άλλους ανθρώπους όσο βγαίνεις μαζί τους αναβαθμίζονται! Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι όμως ότι όταν βγαίνεις με αληθινούς φίλους ή φίλους εμπιστοσύνης (οι ποιοτικότερες κατηγορίες φίλιας που μπορείς να χτίσεις) σου απονέμει παραπάνω XP πόντους, επιβραβεύοντας έτσι την ποιότητα της φιλίας που έχεις μαζί τους.

Με αυτό τον τρόπο αναπτύσσεσαι και αποκτάς προνόμια μέσα στην ίδια την πλατφόρμα, όπως για παράδειγμα την δυνατότητα να βλέπεις ποιοι επισκέπτονται το προφίλ σου. Τα προνόμια όμως δεν σταματούν εκεί αλλά μεταφέρονται και στην πραγματική σου ζωή! Για παράδειγμα όσο γίνεσαι πιο κοινωνικός και ανεβαίνεις επίπεδα αποκτάς μεγαλύτερες εκπτώσεις σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αλλά και πρόσβαση σε πολύ ιδιαίτερα μυστικά events τα οποία αποκαλύπτονται μόνο στους VIP χρήστες!

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ένα απο τα σημαντικότερα επιτεύγματα της συγκεκριμένης πλατφόρμας είναι ότι έχει καταφέρει να δώσει νόημα ακόμη και στην πιο μικρή δραστηριότητα των χρηστών! Για παράδειγμα, αν το περιεχόμενο που κοινοποιείς έχει θετική ανταπόκριση απο τους φίλους σου, τότε κερδίζεις πόντους κάτι που σε βοηθάει επίσης να ανέβεις επίπεδα και να καρπωθείς όλα τα προνόμια της πλατφόρμας!

Το Unisomnia έχει καταφέρει να πλησιάσει στην πραγματική ζωή των ανθρώπων όσο κανένα άλλο Social Network! Δεν θα μπορούσε λοιπόν να σου στερήσει τη δυνατότητα για dislikes (Loser ή Fail όπως τα αποκαλούν)!

Αξίζει πραγματικά την προσοχή σας, Δοκιμάστε το εδώ

 

Best of

Ροή ειδήσεων

Share