Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«X-Factor»: Παίρνει ο Λάτσιος στην θέση του Λεβέντη;

21 Δεκεμβρίου 2010
«X-Factor»: Παίρνει ο Λάτσιος στην θέση του Λεβέντη;

Παρόλο που ο Γ. Λεβέντης προσπαθεί να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις του -και συγκεκριμένα στο «X- Factor»- μετά την αναστάτωση που προκάλεσε στο κανάλι του Αμαρουσίου με την αποχώρησή του, κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Ο ίδιος, αν και πολύ θέλει να μείνει στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού μέχρι το τέλος, μάλλον δεν θα τα καταφέρει, αφού, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα και πρέπει το συντομότερο να φύγει για το εξωτερικό.

Το τηλεφώνημα έγινε συγκεκριμένα από τον Σάιμον Κάουελ, ο οποίος του είπε ότι είναι σημαντικό να αναλάβει ένα θέμα της εταιρίας.

Ο -πάντα τυπικός- Γ. Λεβέντης, κάλεσε αμέσως την εταιρεία παραγωγής και εξήγησε το πρόβλημα του. Αν τελικά δεν καταφέρει να επιστρέψει μέχρι το πρωτοχρονιάτικο show, ποιος θα τον αντικαταστήσει;

Τα ονόματα που «έπεσαν» στο τραπέζι των συσκέψεων είναι αυτά του Τζώνη Καλημέρη και του Μάκη Πουνέντη. Πρόκειται για δύο άτομα με εμπειρία στα καλλιτεχνικά.

Βέβαια, ακούστηκε και ένα τρίτο όνομα... του Γ. Λάτσιου! Από διευθυντή σε διευθυντή... Μην χαλάσει και η συνταγή. Ο ίδιος άλλωστε έχει αποδείξει ότι το «έχει» μετά τις εύστοχες κριτικές του στο Dancing.

Λέτε να επηρέασε τους υπεύθυνους του καναλιού και το πρόσφατο σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη, η οποία«πρότεινε» μέσω της εκπομπής της τον πρώην σύζυγό της για κριτή στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»; «Γιατί δεν παίρνουν τον Γιάννη; Είναι πολύ καλός», είχε πει. «Εγώ τον Γιάννη θα επέλεγα...». Βρε, λέτε να του βρήκε δουλειά;

ΠΗΓΗ: www.dousisnews.com

 

Best of

Ροή ειδήσεων

Share