Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μια αυθεντική pub για όλα τα γούστα: Βlues ακούσματα, μπύρες για όλα τα γούστα και φυσικά καλό φαγητό!

2 Φεβρουαρίου 2016
Μια αυθεντική pub για όλα τα γούστα: Βlues ακούσματα, μπύρες για όλα τα γούστα και φυσικά καλό φαγητό!

Ψάχνεις για μια pub με rock και blues ακούσματα; Αναζητείς μπύρες για όλα τα γούστα; Και φυσικά είσαι λάτρης του "καλού" φαγητού;

Η Green Rose λοιπόν είναι η πρώτη pub-restaurant στο κέντρο του Περιστερίου με... Ιρλανδική ταυτότητα, που θα σε παρασύρει στη «μαγεία» της μουσικής, του ζύθου και των γευστικών ποικιλιών με κρεατικά, αλλά όχι μόνο!

Τα μοναστηριακά ξύλινα τραπέζια μαζί με τον χαμηλό φωτισμό και την κλασσική ροκ μουσική σε αφήνει να ταξιδέψεις σε μία άλλη εποχή που μετατρέπει τη Green Rose στο τέλειο στέκι για άφθονη μπίρα, σε συνδυασμό με γευστικά πιάτα σίγουρα θα σε αφήσει ικανοποιημένο! Ένα απο αυτά είναι η γερμανική πατατοσαλάτα βερολίνου, τα λαχταριστά μίνι χοιρινά stick και φυσικά το ομωνυμό Burger που αποτελείται απο διπλό μοσχαρίσιο μπιφτέκι. Επίσης μην παραλείψεις να ρωτήσεις για το πιάτο ημέρας

Βέβαια, εάν είστε μεγάλη παρέα μην αντισταθείτε στο εντυπωσιακό "super πιάτο" του ενός μέτρου που είναι μια μικρογραφία όλου του καταλόγου καθώς περιέχει λουκάνικα, πανσέτες, μπιφτέκι χοιρινό και κοτόπουλο, φιλέτο κοτόπουλο, χοιρινά μπριζολάδιάφορα finger foodάκια, κεμπάπ, τηγανιτές πατάτες, πιτάκια, 2 είδη σαλάτας και 6 διαφορετικά ντιπ.

Κοιτώντας το μενού, θα βρεις 7 βαρέλια μπύρας και πάνω από 40 ετικέτες μπουκαλιών. Για μια "φρέσκια" επιλογή, παράγγειλε... την Ionian Gold Κερκυραικής προέλευσης. Ενώ εάν αναζητάς κάτι πιο «ψαγμένο», διάλεξε τη Guest Draught που αννανεώνεται ανά 15 ημέρες - πολύ πιθανον να μην την έχεις ξαναδοκιμάσει (indian pale ale)! Εναλλακτικά, υπάρχουν και μπουκάλια μπύρας Lager, Pilsner, Weiss, Trappist, Ale, Abbey, I.P.A, Rauchbier, Cider, Barley Wine, Stout κ.α.

Με όλο το σκηνικό «δένουν» απόλυτα τα rock, pop, jazz και blues ακούσματα από τους τρεις DJ' s και τα live - έκπληξη με συγκροτήματα ή καλλιτέχνες που κλέβουν την παράσταση, όπως και τα event που γίνονται (π.χ κάθε Τετάρτη με ελληνική ροκ μουσική που έχει τεράστια επιτυχία)!

Info

Αιμιλίου Βεάκη 72, Περιστέρι

Ωράριο: Ανοιχτά καθημερινά από τις 18:00

Τηλ: 210 5769580

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Green-Rose-Beer-Restaurant/265084000197321?fref=ts

Site: www.greenrose.gr

 

Οι καλύτερες μπυραρίες της Αθήνας

Ροή ειδήσεων

Share