Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ancho: Αυθεντικές γεύσεις... made in Mexico στο Χαλάνδρι!

28 Σεπτεμβρίου 2016
Ancho: Αυθεντικές γεύσεις... made in Mexico στο Χαλάνδρι!

Το Ancho Mexican Grill είναι ένα καινούργιο μεξικάνικο food spot στην περιοχή του Χαλανδρίου. Για πρώτη φορά στην Αθήνα το αυθόρμητο ύφος και η νοστιμιά του μεξικάνικου street food συνδυάζεται αρμονικά με την αύρα και το fun ενός burrito bar της Καλιφόρνια. Burritos, tacos, nachos, tortillas, quesadillas, chili con carne και αρκετά άλλα νόστιμα μεξικάνικα πιάτα και σνακς, τα οποία μαζί με τις δυνατές frozen margaritas σε κάνουν να θέλεις να αναφωνήσεις ένα ενθουσιώδες Viva Mexico!

Φιλοδοξία των δημιουργών του, Γιάννη Δελμούζου και Μελέτη Κρίκου, είναι το Ancho να μεταδώσει μια φιλοσοφία η οποία να βασίζεται στις άριστα ποιοτικές πρώτες ύλες, στη φρεσκάδα, την βαθιά νοστιμιά αυθεντικών συνταγών, το fun αλλά και στον σεβασμό προς το περιβάλλον. Όλες οι πρώτες ύλες, σάλτσες και συνοδευτικά που θα μπουν στο πιάτο που θα παραγγείλετε φτιάχνονται από την αρχή - καθημερινά. Για την παρασκευή των περισσότερων συνταγών χρησιμοποιούνται αυθεντικές μεξικάνικες πιπεριές (chipotle, ancho, habanero, piquin, morita) ενώ όλα τα κρέατα προέρχονται από ζώα που τρέφονται αποκλειστικά με φυτικές τροφές, χωρίς ορμόνες.

Η απόλυτη φρεσκάδα των πρώτων υλών, αποδεικνύεται, μεταξύ άλλων, ακόμα και από το γεγονός πως η κουζίνα του Ancho δεν διαθέτει ούτε φούρνο μικροκυμάτων ούτε καταψύκτη. Όσον αφορά τον σεβασμό στο περιβάλλον, τα προϊόντα-σκεύη μιας χρήσεως που χρησιμοποιούνται στο κατάστημα είναι πλήρως βιοδιασπώμενα και παράγονται από φυσικό ζαχαροκάλαμο ενώ, παράλληλα, όπου το επιτρέπει η ελληνική αγορά, χρησιμοποιούνται προϊόντα και χαρτική ύλη από ανακυκλωμένο χαρτί.


Ιnfo
Ancho Mexican Grill
Γυφτοπούλου Γρηγορίου 9 & Κολοκοτρώνη, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6801097
Kαθημερινά 12.00- 02.00
Fb page: www.facebook.com/AnchoMexicanGrill

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για την Αθήνα; Τότε κάντε like στην νέα μας σελίδα στο Facebook αποκλειστικά για θέματα πόλης, City Guide by AthensMagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι νέες αφίξεις στην Αθήνα: Τα πιο... φρέσκα bar και εστιατόρια που μόλις έκαναν την εμφάνισή τους & αυτά που έρχονται προσεχώς!

Total Guide - Νύχτες Πρεμιέρας 2016: Το AthensMagazine.gr σας προτείνει όλα όσα δεν πρέπει να χάσετε στο αγαπημένο φεστιβάλ!

Το AthensMagazine.gr προτείνει: Οι 20 καλύτερες ταινίες που θα δεις στους κινηματογράφους μέχρι τα Χριστούγεννα! (Photos & Trailers)

Από τη Σικελία μέχρι το Μιλάνο και από εκεί στην Αθήνα: Tα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της πόλης για μοναδικές γευστικές εμπειρίες!

Ένα καλά φυλαγμένο μυστικό της Αθήνας: Ο μικρός πεζόδρομος μια ανάσα από το Σύνταγμα, με τα μαγαζάκια- θησαυρούς!

 

Χαλάνδρι

Ροή ειδήσεων

Share