Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Eξαιρετικά cocktails και ψαγμένες μουσικές: Τα δυνατά χαρτιά του El Rey Alobar!

28 Σεπτεμβρίου 2016
Eξαιρετικά cocktails και ψαγμένες μουσικές: Τα δυνατά χαρτιά του El Rey Alobar!

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα μπαράκια της περιοχής, που φημίζεται για τα εξαιρετικά του cocktails (οι ειδικοί λένε πως είναι τα καλύτερα της περιοχής) και το προσεγμένο concept σε διακόσμηση και μουσική. Ζεστός χώρος και ιδανικό για όσους αγαπούν τις cozy καταστάσεις αλλά και το μοναδικό στο οποίο μπορείς να χορέψεις με τη ψυχή σου!

Θουκυδίδου 7, τηλ. 210 6814459

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για την Αθήνα; Τότε κάντε like στην νέα μας σελίδα στο Facebook αποκλειστικά για θέματα πόλης, City Guide by AthensMagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι νέες αφίξεις στην Αθήνα: Τα πιο... φρέσκα bar και εστιατόρια που μόλις έκαναν την εμφάνισή τους & αυτά που έρχονται προσεχώς!

Total Guide - Νύχτες Πρεμιέρας 2016: Το AthensMagazine.gr σας προτείνει όλα όσα δεν πρέπει να χάσετε στο αγαπημένο φεστιβάλ!

Το AthensMagazine.gr προτείνει: Οι 20 καλύτερες ταινίες που θα δεις στους κινηματογράφους μέχρι τα Χριστούγεννα! (Photos & Trailers)

Από τη Σικελία μέχρι το Μιλάνο και από εκεί στην Αθήνα: Tα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της πόλης για μοναδικές γευστικές εμπειρίες!

Ένα καλά φυλαγμένο μυστικό της Αθήνας: Ο μικρός πεζόδρομος μια ανάσα από το Σύνταγμα, με τα μαγαζάκια- θησαυρούς!

 

Χαλάνδρι

Ροή ειδήσεων

Share