Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Ψαράκια και Θαλασσινά": Μυρίζουν θάλασσα και στο Χαλάνδρι!

15 Μαρτίου 2018 15:42

Το αγαπημένο fish resto "Ψαράκια και Θαλασσινά" απέκτησε ένα ακόμη γευστικό σημείο, αυτή τη φορά στο Χαλάνδρι. Tο εστιατόριο άνοιξε τις πόρτες του σε ένα υπέροχο νεοκλασικό του Χαλανδρίου και έναν χώρο που ενδείκνυται για γευστικές στιγμές μαζί με την παρέα ή την οικογένεια, ακόμη και για εταιρικά meeting ή και κοινωνικές εκδηλώσεις (κατόπιν συνεννοήσεως).

Αρχικά, εδώ θα σου κάνει μεγάλη και θετική εντύπωση ο θαυμάσια διαμορφωμένος χώρος -φωτεινός και περιποιημένος μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια- όπως και το οικείο κλίμα.


Τη... σκυτάλη των θετικών εντυπώσεων παραλαμβάνει ο δίσκος με τα ορεκτικά που καταφθάνει λίγη μόλις ώρα αφού καθίσεις στο τραπέζι σου, με επιλογές όπως ντολμαδάκια, γαύρο μαρινάτο, μελιτζανοσαλάτα κ.α. να προκαλούν έναν ευχάριστο πονοκέφαλο όσον αφορά την επιλογή.

Γαριδομακαρονάδα


Αργότερα στο τραπέζι πέφτουν τα... βαριά χαρτιά του μαγαζιού: Γαριδομακαρονάδα,Κουτσομούρα, φιλέτο Σολομού, Λαβράκι, Τσιπούρα, Γαύρος αλλά και η σπεσιαλιτέ του σεφ, το Γιουβέτσι με γαρίδες - όλα προτάσεις που δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο, όπως και μύδια σε διάφορες απολαυστικές παραλλαγές. Καθημερινά μάλιστα θα βρεις εδώ καιψαρόσουπα!

Όλα φυσικά μπορείς να τα συνοδεύσεις και με το κατάλληλο... ρόφημα, διαλέγοντας ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από ούζο και τσίπουρο, ενώ αρκετά αξιόλογο είναι και το χύμα κρασί του καταστήματος.

Στα plus του "Ψαράκια και Θαλασσινά" το άριστο και πολύ φιλικό service που φροντίζει κι αυτό από την πλευρά του να μην στερηθείς τίποτα από την... νόστιμη εμπειρία!

Info

Καθημερινά 13.00- 00.00

Τιμή: €13-15 με κρασί

Κώστα Βάρναλη 5, Χαλάνδρι, τηλ. 210 685 5932

Μπακαλιάρος Σκορδαλιά

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για την Αθήνα; Τότε κάντε like στην νέα μας σελίδα στο Facebook αποκλειστικά για θέματα πόλης, City Guide by AthensMagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι νέες αφίξεις στην Αθήνα: Τα πιο... φρέσκα bar και εστιατόρια που μόλις έκαναν την εμφάνισή τους & αυτά που έρχονται προσεχώς!

Total Guide - Νύχτες Πρεμιέρας 2016: Το AthensMagazine.gr σας προτείνει όλα όσα δεν πρέπει να χάσετε στο αγαπημένο φεστιβάλ!

Το AthensMagazine.gr προτείνει: Οι 20 καλύτερες ταινίες που θα δεις στους κινηματογράφους μέχρι τα Χριστούγεννα! (Photos & Trailers)

Από τη Σικελία μέχρι το Μιλάνο και από εκεί στην Αθήνα: Tα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της πόλης για μοναδικές γευστικές εμπειρίες!

Ένα καλά φυλαγμένο μυστικό της Αθήνας: Ο μικρός πεζόδρομος μια ανάσα από το Σύνταγμα, με τα μαγαζάκια- θησαυρούς!

 

Χαλάνδρι

Ροή ειδήσεων

Share