Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βραδιές live Παρασκευή και Σάββατο στο Wine Station στο Θησείο

6 Δεκεμβρίου 2018 12:55
Βραδιές live Παρασκευή και Σάββατο στο Wine Station στο Θησείο

Οι Παρασκευές και τα Σάββατα στο wine bar του Θησείου Wine Station έχουν τη δική τους γοητεία. Live μουσικές σε ρυθμούς jazz, και όχι μόνο, από καταξιωμένους μουσικούς και δημοφιλή γκρουπ συνδυάζονται ιδανικά με υπέροχα αρώματα και γεύσεις από εκλεκτά κρασιά και δημιουργούν μια μαγική ατμόσφαιρα.

Την Παρασκευή 7/12 (21:30) έρχονται οι ManoucheDrome Trio. Ένα μουσικό σχήμα με κύρια μουσική επιρροή του την Gypsy Jazz, το Παριζιάνικο musette και τον κιθαρίστα και συνθέτη Django Reinhardt. Τους ManoucheDrome Trio αποτελούν οι Δημήτρης Ψαλλίδας, Έλενα Μαλάμου, Δημήτρης Παρτσακλός.

Το Σάββατο 8/12 (21:30) έρχεται το Geo Trio με jazz standards από τους εξαιρετικούς μουσικούς Δημήτρη Βερδίνογλου στο πιάνο, Βασίλη Ποδαρά στα τύμπανα και Γιώργο Γεωργιάδη στο μπάσο.

Το “Wine Station”, το αγαπημένο πλέον wine bar του Θησείου - στο ισόγειο του νεοκλασικού κτιρίου του Chocolat Royal - σας υποδέχεται καθημερινά από το απόγευμα έως αργά το βράδυ. Ένα ζεστός και φιλόξενος χώρος, με όμορφες μουσικές και εξαιρετικές επιλογές κρασιών από τον ελληνικό αμπελώνα του καταξιωμένου οινοχόου Δημήτρη Σπυρόπουλου. 150 και πλέον ετικέτες, 40 από τις οποίες και σε ποτήρι.


Wine Station
Αποστόλου Παύλου 27, Θησείο
Κρατήσεις: 21 0346 9077
facebook.com/winestationthissio/

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share