Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

To Crown Hall έχει το τέλειο ρεβεγιόν για όλους!

11 Δεκεμβρίου 2018 11:46
To Crown Hall έχει το τέλειο ρεβεγιόν για όλους!

Οι γιορτές πλησιάζουν κι εμείς ήδη κάνουμε το πλάνο μας για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η επιλογή είναι μία: Το μουσικό εστιατόριο Crown Hall στο Νέο Ηράκλειο το οποίο μας προτείνει ένα πολύ ενδιαφέρον μενού με €24 το άτομο για την παραμονή των Χριστουγέννων και €29 το άτομο για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Και στα δύο ρεβεγιόν, θα ξεκινήσουμε με ένα καλωσόρισμα από ελληνικό απόσταγμα το οποίο θα συνοδεύσουμε με αρτοσκευάσματα και κριτσίνια.

Θα ξεκινήσουμε με ένα σουφλέ με πέννες και τυριά, θα συνεχίσουμε με μια τηγανιά του βουνού από χοιρινό φιλέτο, κοτόπουλο, λουκάνικο Μυκόνου και κόκκινες πιπεριές ενώ θα δροσιστούμε με μία λαχταριστή χριστουγεννιάτικη σαλάτα λαχανικών με ρόδι, σταφίδες, προσούτο και σάλτσα μελιού.

Το κυρίως πιάτο με τρυφερό χοιρινό κρέας σιγοψημένο με δαμάσκηνα στη γάστρα αναμένεται να μας ενθουσιάσει ενώ για επιδόρπιο θα απολαύσουμε ζεστή σοκολατόπιτα που θα ολοκληρώσει με τον πιο γλυκό τρόπο όλη αυτή την πανδαισία γεύσεων.

Κι επειδή οι εκπλήξεις στο Crown Hall δεν σταματούν ποτέ, θα έχουμε την ευκαιρία να διασκεδάσουμε με ζωντανή μουσική και τα πιο αγαπημένα μας λαϊκά τραγούδια.

Για κρατήσεις καλέστε στο 2102840555 και 6947943293 ή κάντε κλικ στο crownhall.gr.

Facebook: @crownhallaithouses

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share