Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

To Green Rose Beer-Restaurant κλείνει 7 χρόνια και το γιορτάζει!

Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου!

8 Νοεμβρίου 2018 14:27
To Green Rose Beer-Restaurant κλείνει 7 χρόνια και το γιορτάζει!

Το Green Rose Beer-Restaurant κλείνει τα 7 του χρόνια και σας προσκαλεί και σας περιμένει να το γιορτάσουμε μαζί, αυτήν την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου..!!

7 χρόνια μαζί με τις 16 κάνουλες και τις 50+ ετικέτες..!
Στα βαρέλια θα βρείτε την καλύτερη μπύρα από κάθε κατηγορία..
Με την προσθήκη ψυκτικού θαλάμου οι μπύρες θα είναι πάντα φρέσκιες ώστε να αναδεικνύονται τα αρώματα και οι γεύσεις και σωστά σερβιρισμένες..
Hacker Pschorr, Brewdog Punk IPA, Brewdog Indie Pale Ale, Guinness, Warsteiner, Staropramen, Chios House Ale, Corfu Red Ale, König Ludwig Weiss Dunkel, Blue Moon White Ale, Kopparberg Strawberry-Lime (cider), La Trappe Dubbel, Hobgoblin..!

7 χρόνια μαζί με τα εκλεκτά μας πιάτα και τις γευστικές μας επιλογές..!
Μία λέξη κλειδί για το Green Rose Beer-Restaurant είναι το μοναδικό Super Πιάτο (εντυπωσιακό πιάτο ενός μετρου που περιέχει..σχεδόν τα πάντα).Αν είστε μια μεγάλη παρέα πάνω από 7 ατόμα θα είναι η καλύτερα σας επιλογή..Την εμφάνισή τους στον κατάλογο με τα φαγητά κάνουν και οι ποικιλίες κρεάτων (μικρή ή μεγάλη), ποικιλίες λουκάνικων ( μικρή ή μεγάλη ), μπυροποικιλία και εξαίρετα πιάτα όπως είναι η πανσέτα μπρεζε, το συκώτι και το Green Rose Double Burger.

Αν θέλετε κάτι το διαφορετικό, τα μπρουσκέτα prosciutto & τα chorizo pies είναι σίγουρο ότι θα καταπλήξουν τον ουρανίσκο σας..

7 χρόνια μαζί με εσάς..
Την διάθεση σας, την επιλογή σας, το χαμόγελο σας και τη στήριξη σας..!!

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε..!! :)

Green Rose Beer-Restaurant
Αιμιλίου Βεάκη 72 / Περιστέρι
210-5769580
[email protected]

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share