Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έρχεται το Oktoberfest και στην Αθήνα!

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου!

12 Οκτωβρίου 2018 13:46
Έρχεται το Oktoberfest και στην Αθήνα!

Mε το σύνθημα «Στην υγειά σας!» πραγματοποιείται το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 από τις 12:00 έως τις 20:00 το παραδοσιακό Oktoberfest στη Γερμανική Σχολή Αθηνών.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα έσοδα του Oktoberfest –το οποίο λαμβάνει χώρα για 10η πλέον φορά– θα ενισχύσουν το ταμείο υποτροφιών για τους μαθητές της Γερμανικής Σχολής Αθηνών, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί και για τη δημιουργία του αναμνηστικού λευκώματος της 12ης τάξης.

Ο Σύλλογος Γερμανικής Σχολής Αθηνών και ο Σύλλογος Αποφοίτων μάς προσκαλούν να απολαύσουμε γερμανικά λουκάνικα, λέμπερκας, μπρέτσελ, πολλά άλλα γερμανικά εδέσματα και δροσερή μπίρα και να πάρουμε μια γεύση από το βαυαρικό Oktoberfest.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Κλάμα μέχρι δακρύων στον ΣΚΑΙ: Η ξεφτίλα του Nomads και του ΑΝΤ1!

Το Oktoberfest πλαισιώνεται από ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει διασκεδαστικές παιδικές δραστηριότητες της Trekking Ελλάς, παιχνίδια και δημιουργική απασχόληση του D-Klub, τον περίφημο μάγο Magic Tolto, ένα bubble-show με τεράστιες σαπουνόφουσκες, παραδοσιακή μουσική και μια πλούσια λαχειοφόρο αγορά με δώρα αεροπορικά εισιτήρια, διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία, δωροεπιταγές καταστημάτων και πολλά άλλα.

Πηγή:olivemagazine.gr

TAGS
 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share