Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πιάτσα Καλαμάκι: Το μαγαζί που έχει γίνει στέκι εδώ και μήνες στο Χαλάνδρι!

Αλλά και σε άλλες περιοχές!

17 Σεπτεμβρίου 2018 10:54
Πιάτσα Καλαμάκι: Το μαγαζί που έχει γίνει στέκι εδώ και μήνες στο Χαλάνδρι!

Το Πιάτσα Καλαμάκι βρίσκεται εδώ και μερικούς μήνες στο Χαλάνδρι και το μόνο σίγουρο είναι πως το κοινό το έχει αγαπήσει! Όχι μόνο για τα καλύτερα και γνωστά εδέσματα του, που είναι εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης, αλλά και για την καταπληκτική εξυπηρέτηση και τον χώρο του μαγαζιού!

Αυτοί που προσέχουν, έχουν τις δικές τους επιλογές, καθώς μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στις πιο πλούσιες σαλάτες και στα πιο λαχταριστά τυλιχτά με πίτες καλαμποκιού, παραδοσιακές και ολικής αλέσεως! Οι κυπριακές πίτες, τα χορταστικά και πρωτότυπα πίτα-σάντουιτς, καθώς και οι γλυκές πίτες από αλεύρι ζέας με κομματάκια σοκολάτας, ολοκληρώνουν την πλούσια γκάμα διαφορετικών γευστικών προτάσεων.

Στο Πιάτσα Καλαμάκι, ωστόσο δεν μετράει μόνο το φαγητό αλλά και ο εξαιρετικός του χώρος! Το προσεγμένο design του το κάνουν να ξεχωρίζει! Γιατί; Φυσικά, γιατί σχεδόν κανένα άλλο μαγαζί του είδους του, δεν στέκεται τόσο στις λεπτομέρειες μίας όμορφης εμφάνισης. Τους καλοκαιρινούς μήνες μάλιστα, υπάρχει και μια ιδιαίτερη «έκπληξη» καθώς η οροφή του ανοίγει και μπορείς να απολαύσεις το φαγητό σου, χαζεύοντας τον ουρανό.

Ωστόσο αν δεν έχεις τον χρόνο, να βρεθείς στο κατάστημα τότε και πάλι έχουν φροντίσει για εσένα! Καθώς, όχι μόνο εξυπηρετεί τους κατοίκους του Χαλανδρίου, αλλά και των γειτονικών περιοχών! Όποτε, ακόμα και να μην είσαι στο Χαλάνδρι, μπορείς και εσύ να απολαύσεις το φαγητό σου!

Ιnfo:

Διεύθυνση: Ηρακλείου 2, Χαλάνδρι 152 32

Tηλέφωνο: 21 0680 1555

Παραγγελία: piatsakalamaki-chalandri.gr

Site: https://www.piatsakalamaki-chalandri.gr/

facebook page

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share