Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

3+1 μαγαζιά στην Ακρόπολη που θα τα ερωτευτείς!

Μια από τις πιο όμορφες γειτονιές της Αθήνας!

23 Σεπτεμβρίου 2018 08:40
3+1 μαγαζιά στην Ακρόπολη που θα τα ερωτευτείς!

Σε απόσταση αναπνοής από το Μοναστηράκι συναντάμε μια από τις ομορφότερες γειτονιές της Αθήνας, κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης.

Τις ηλιόλουστες μέρες και ειδικά τις Κυριακές σφύζει από ζωντάνια με τους πλανόδιους μικροπωλητές και τους περιπατητές στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου, ενώ τα στενά της "στολίζονται" από διατηρητέα νεοκλασικά,πόρτες με ρόπτρα και ολάνθιστα μπαλκόνια.

Σημείο αναφοράς η "πιάτσα" της Ηρακλειδών, που μέχρι σήμερα μπορεί να ήταν δημοφιλής κυρίως σε τουρίστες και φοιτητές,όμως, χάρη σε μερικές top αφίξεις τελευταία αναδεικνύεται σε must.

Μια βόλτα στο πεζόδρομο της Επταχάλκου, που κρυφοκοιτάζει το Γκάζι, με τα υπέροχα νεοκλασικά επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις!

Δείτε κάποια από τα μαγαζιά στην γειτονιά με την υπέροχη θέα!

Coyoacan

Μετράει μόλις λίγους μήνες ζωής (από αρχές Νοεμβρίου), όμως ήδη έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, αφού είναι ένα καθαρόαιμο μεξικάνικο εστιατόριο στην καρδιά του Θησείου που ακόμα και το όνομά του το έχει πάρει από συνοικία του Μεξικού. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ...

The Underdog

Στον πιο...θορυβώδη δρόμο του Θησείου, συναντάμε το εν λόγω all day project στο οποίο θα δοκιμάσετε εκτός από εξαιρετικής ποιότητας και πολλών ποικιλιών καφέ και ιδιαίτερα cocktails,επιλογές σε brunch καθημερινά από μια κάρτα πολύ ενδιαφέρουσα. Στα highlights, το full open coffee bar και γενικά ο φωτεινός χώρος του.

Καθημερινά από τις 09:00

Ηρακλειδών 8

Κούπα Libre

Οι ανέμελες βόλτες, τα ηλιόλουστα μεσημέρια –ειδικά Κυριακής– έχουν ταυτιστεί με το Θησείο όπως και ο ήσυχος πεζόδρομος της Ηρακλειδών (κρυμμένος από την πολύβουη Αποστόλου Παύλου), με το Κούπα Libre να έχει γίνει από πρόπερσι η ιδανική αφορμή για να κατέβουμε στην ιστορική γειτονιά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ...

Chocolat Royal

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη εμπειρία αισθήσεων, στο κέντρο τη Αθήνας σε ένα υπέροχο κτήριο τριών ορόφων επί του πεζόδρομου της Απ. Παύλου στο Θησείο σε τετ α τετ με την Ακρόπολη.Φέτος το συναντήσαμε άκρως ανανεωμένο όσο αφορά στο design.Στο Chocolat Royal θα βρεθείτε από το πρωί για εξαιρετικό Jacobs Selezione καφέ στα τραπεζάκια του πεζόδρομου όπως και για τις απολαυστικές επιλογές του brunch (καθημερινά 11:00-18:00). Διαβάστε τη συνέχεια εδώ...

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share