Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανακαλύψαμε το καλύτερο brunch της Αθήνας. Ξεχάστε ότι ξέρατε!!

Στο Blends φυσικά!

8 Νοεμβρίου 2018 10:32
Ανακαλύψαμε το καλύτερο brunch της Αθήνας. Ξεχάστε ότι ξέρατε!!

Σήμερα θα σας αποκαλύψω ένα μικρό μου μυστικό! Θα σας πω που μπορείτε να απολαύσετε το καλύτερο brunch της Αθήνας με ελάχιστα χρήματα!

Το πρωί της Κυριακής βρέθηκα στο Blends στη Γλυφάδα και ενέδωσα σε μια απίστευτη γευστική πρόκληση, σε ένα υπέροχο λονδρέζικο brunch!

See, feel, taste and listen είναι η φιλοσοφία του μαγαζιού. Και με οδηγό όλες τις αισθήσεις μπορείτε κάθε Κυριακή να απολαύσετε στο Blends ένα πλούσιο μπουφέ με κρύα και ζεστά πιάτα, σάντουιτς, ζουμερά burgers, ομελέτες, pancakes, φρουτοσαλάτες αλλά και γλυκίσματα για όλα τα γούστα.

Εκεί συνάντησα και τον Τάκη Τσακίρη, ιδιοκτήτη του μαγαζιού και του ζήτησα να μου προτείνει τις 4 γευστικότερες επιλογές του πρωινού! Αν και όλα ήταν υπέροχα, θα σταθώ στα 4 πιάτα που μου πρότεινε και αξίζει να δοκιμάσετε, όταν επισκεφθείτε το Blends!

1.Benedict αυγά, αυγά πάνω σε ψωμί μπριος και σάλτσα ολλανδέζα

2.Βιολόγική κινώα

3.Crogue Madame, σάντουιτς με ζαμπόν, τυρί comte, αυγό ποσέ.

4.Τηγανίτες, pancakes

Οι Κυριακές είναι μια ευκαιρία για χαλάρωση! Αφεθείτε σε γευστικές αμαρτίες και δώστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια ενός γευστικού πρωινού σε έναν χώρο που αισθάνεστε τόσο άνετα όσο στο σπίτι σας. Το αξίζετε!!!

Νατάσα Σπυρίδη

Το Blends βρίσκεται στην πλατεία Νυμφων στη Γλυφάδα, Φοίβης 19.

Η κατανάλωση του μπουφέ κάθε Κυριακή 12:00-16:00 είναι απεριόριστη μόνο με 17 ευρώ το άτομο.

Tηλ. επικοινωνίας: 2111821711, email: [email protected], fb: εδω

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share