Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οι super οάσεις της Αθήνας για καφέ και ποτό!

9 Αυγούστου 2018 12:36
Οι super οάσεις της Αθήνας για καφέ και ποτό!

Βρήκαμε τα πιο cool σημεία στον καλοκαιρινό χάρτη της πόλης για το πιο δροσερό break! Διαβάστε παρακάτω...

MS Roof Garden
Φωτεινό με λιτή διακόσμηση και τέλειο μενού, το cafe-bar-restaurant MS Roof Garden (Αθηνάς 1 και Ερμού, τηλ. 210 3226897) είναι μία τέλεια λύση στη ζέστη και την "τρέλα" της πόλης.

Σε αυτό το συγκλονιστικό στέκι στο Μοναστηράκι στην καρδιά της Αθήνας θα πιεις τον πιο αρωματικό καφέ του κέντρου που θα συνοδεύσεις με νοστιμότατα brunches και πλουσιοπάροχα πρωινά.

Αν πάλι δεν είσαι και πολύ πρωινός τύπος (Το MS Roof Garden ανοίγει από τις 7.00 π.μ.) μπορείς να θα έρθεις εδώ για να απολαύσεις ένα γεύμα ή δείπνο με αυθεντική μεσογειακή κουζίνα.

Και το βράδυ, θα δώσεις και πάλι ραντεβού εδώ για ποτό, κρασί ή ένα ωραίο cocktail ακούγοντας όλα τα hits από DJs (όλη την εβδομάδα).

Για να ξέρεις, την παράσταση κλέβει η θέα από το μαγαζί, όπου βλέπεις όλη την πλατεία και την κίνηση των περαστικών...

Για περισσότερες πληροφορίες: Αθηνάς 1 & Ερμού, T: 210 322 6897, www.msroofgarden.gr

V 1935

Ένα ιδιαίτερο roof garden που ξεχωρίζει για τη «σπιτίσια» αισθητική του «κρύβεται» στον 6ο όροφο του ολοκαίνουριου V 1935 luxury apartments!

Πρόκειται για μια vintage ταράτσα με έπιπλα φερφορζέ που προσφέρει από χειροποίητο πρωινό και light γεύμα (σπεσιαλιτέ η πίτσα του), μέχρι ένα ποτό ή ένα σπιτικό cocktail (δοκιμάστε αυτό με την aloe vera) κάτω από τον έναστρο ουρανό με θεά το αστικό τοπίο!

Μάλιστα τα βράδια στήνεται προτζέκτορας όπου προβάλλονται ρετρό ασπρόμαυρες ταινίες και βουβός κινηματογράφος…

Μια μικρή όαση στο πολύβουο κέντρο της Αθήνας που σε ταξιδεύει πίσω στο χρόνο… Καθημερινά από τις 9:00

Διεύθυνση: Βουλής 29, Τ. 694 541 4960

Site: www.v1935.gr

Όμικρον Δύο

Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε στο Γκάζι, ένα βήμα από το σταθμό του μετρό, έκανε τη διαφορά. Όχι μόνο για τον μοντέρνο χώρο του που εκτείνεται σε τρία επίπεδα, αλλά κυρίως για την εκπληκτική ταράτσα του που μάλιστα φέτος μας περιμένει άκρως ανανεωμένη!

Η έμπειρη ομάδα mixologits και chefs μας καλεί σε μια μοναδική εμπειρία με μοναδική θέα την urban Τεχνόπολη και τον επιβλητικό βράχο της Ακρόπολης!

Ένα επιλεγμένο comfort μενού με ethnic επιρροές θα σας ταξιδέψει στις κουζίνες του κόσμου, ενώ η άκρως ενημερωμένη cocktail list θα σας συντροφεύει «μεθυστικά» σε κάθε ονειροπόληση…

Iδανική ώρα το σούρουπο (19:00-22:00) για after office drinks με ατμοσφαιρικές μουσικές! Stay tuned για τα events και τα full moon parties!

Secret: Από φέτος η ταράτσα θα παραμένει ανοιχτή όλο το χρόνο! Καθημερινά από 10:00-όσο πάει

Διεύθυνση: Τριπτολέμου 34 & Βουτάδων, Τ. 210 3460853

Site: www.omikron2.com

#roofgarden #bestview #comfortstyle #afterofficedrinks CITY ΖEN

Η πανοραμική θέα που μας προσφέρει το City Zen είναι από τις πλέον περιζήτητες στην πόλη!

Στον προσεγμένο χώρο του με urban και vintage πινελιές, πολλές παρεΐστικες cozy καθιστικές γωνιές και βέβαια, την πολύ πρόσφατα, ανανεωμένη ταράτσα του μας υποδέχεται για ηλιόλουστα πρωινά, ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα και... δροσερά βράδια, σε τετ α τετ συναντήσεις με φόντο την Ακρόπολη!

Τα πλεονεκτήματα όμως του all day bar-restaurant δεν εξαντλούνται εδώ καθώς σε αυτό το υπέροχο περιβάλλον θα απολαύσουμε από το πρωί αρωματικούς καφέδες, healthy χυμούς και δροσερά ροφήματα ενώ αργότερα τη σκυτάλη παίρνει το εξαιρετικό μενού μεσογειακού προσανατολισμού του chef Αλέξανδρου Καρανικόλα.

Τα βράδια, επιστρέφουμε για ένα χαλαρό ποτό ή ένα δροσερό cocktail από τη ευφάνταστη εποχική signature list του Παύλου Γάτσιου, συντροφιά με τις party μουσικές και τη happy ατμόσφαιρα που μας φτιάχνουν τη διάθεση! Καθημερινά από τις 09:00.

Διεύθυνση: Μητροπόλεως & Αιόλου 11 (4ος όροφος), Μοναστηράκι, Τ. 210 3254942

Site: www.cityzenathens.gr

St’ Astra Roof Garden restaurant bar

Το ιστορικό ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel είναι πολλά περισσότερα από μια λύση διαμονής. Είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την κομψότητα με την προσιτή πολυτέλεια που χαρίζει ευχάριστες στιγμές όλη τη μέρα, στο κέντρο της πόλης.

Σε ένα από τα πιο κεντρικά και πράσινα σημεία της Αθήνας, το Πεδίο του Άρεως, το ιστορικό ξενοδοχείο υποδέχεται τους επισκέπτες του για urban luxury διαμονή με κεντρικό θέμα τη φύση που κυριαρχεί τόσο στα 160 δωμάτια και σουίτες όσο και στους εσωτερικούς χώρους του κτιρίου.

Η καθημερινή σας διασκέδαση ξεκινάει από τους καναπέδες του «Οak Room» lounge café με ροφήματα, snacks και γλυκά. Αργότερα μπορείτε να μεταφερθείτε στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου, για να χορτάσετε τη θέα της Ακρόπολης στο «St’ Astra» Roof Garden restaurant bar για δροσερά cocktails και εκλεκτό comfort food με έμφαση στα superfoods.

Tip: To καλοκαίρι μη χάσετε την ευκαιρία απολαύστε τη βουτιά σας στην πολυτελή πισίνα.

Διεύθυνση: Λ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα, Τ. 210 8894500

Site: www.rbathenspark.com

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share