Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

“Summer cocktails and tunes” στο Wine Station του Chocolat Royal

Μην το χάσετε!

18 Ιουνίου 2018 13:10
“Summer cocktails and tunes” στο Wine Station του Chocolat Royal

Απογευματινά cocktail parties τις Κυριακές του καλοκαιριού με μουσικές από όλο τον κόσμο και happy hour σε όλα τα signature cocktails

Από την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 και κάθε Κυριακή έως και τις 26 Αυγούστου, από τις 6 το απόγευμα έως αργά το βράδυ, το Wine Station του Chocolat Royal στο Θησείο διοργανώνει απογευματινά cocktail parties με αφορμή την ανανεωμένη λίστα από εξαιρετικά signature cocktails.

Όλες τις Κυριακές του καλοκαιριού, όσοι βρεθούν στoν δροσερό πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου στο Θησείο, όπου βρίσκεται το Wine Station του Chocolat Royal, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις μουσικές επιλογές του dj George Karousos συντροφιά με όποιο signature cocktail επιθυμούν στην ειδική τιμή των 7€.

Το Wine Station βρίσκεται στο ισόγειο του νεοκλασικού κτιρίου του Chocolat Royal στο Θησείο. Τώρα το καλοκαίρι και στον εξωτερικό χώρο, στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου. Στο Wine Station μπορεί κανείς να απολαύσει κάποιο κρασί από μια λίστα 140 ετικετών του ελληνικού αμπελώνα, που έχει επιμεληθεί ο οινοχόος Δημήτρης Σπυρόπουλος, είτε κάποια από τα επιλεγμένα αποστάγματα, τις premium ετικέτες ποτών και τα signature cocktails.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share