Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Συναυλίες στο Θέατρο Βράχων που πρέπει οπωσδήποτε να πας φέτος το καλοκαίρι!

Μην τις χάσετε!

30 Μαΐου 2018 13:12
Συναυλίες στο Θέατρο Βράχων που πρέπει οπωσδήποτε να πας φέτος το καλοκαίρι!

Για ακόμη μια χρονιά μας περιμένουν υπέροχες συναυλίες στο Θέατρο Βράχων, συναυλίες που θα γεμίσουν το Καλοκαίρι μας και θα το κάνουν λίγο καλύτερο.
Όπως κάθε χρόνο, περιμένουμε πως και πως τις συναυλίες στο Θέατρο Βράχων που μας κάνουν να φεύγουμε με μια διαφορετική αίσθηση, μας ανανεώνουν, μας ξεσηκώνουν και δεν τις αλλάζουμε με τίποτα!

Συναυλίες στο Θέατρο Βράχων που δεν πρέπει να χάσεις
Ο Θάνος Μικρούτσικος κάνει την αρχή…
Με δυο μεγάλες συναυλίες του Θάνου Μικρούτσικου την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, στις 9 το βράδυ, ξεκινάει φέτος το φεστιβάλ “Στη σκιά των βράχων” των Δήμων Βύρωνα Δάφνης-Υμηττού στο θέατρο Βράχων “Μελίνα Μερκούρη”.

Εισιτήρια: 15€ Προπώληση (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στην τιμή των 10€) | 12€ Άνεργοι-φοιτητές-ΑΜΕΑ | 18€ Ταμείο το βράδυ της συναυλίας

Προπώληση: viva.gr | ticket365.gr | Τηλεφωνικά 211 1000 365 & 11876 | “Vivakiosk” στην Πλ. Συντάγματος & στην Τεχνόπολη (Γκάζι) | Θέατρο Αλίκη (Αμερικής 4, Σύνταγμα), Δευτέρα έως Κυριακή 9:00 – 21:00 | Καταστήματα: Seven Spots, Media Markt, Reload Stores, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Yiolenis | Από τις 20/5, στο κτήριο του Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού στον Βύρωνα από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 14:00.

Ο Γιάννης Κότσιρας στο Θέατρο Βράχων
Από την Ελλάδα της προσφυγιάς: Αλεξάνδρεια, Σμύρνη, Κωνσταντινούπολη, στην Ελλάδα του σήμερα. Μία μοναδική συναυλία θα δώσει φέτος το καλοκαίρι ο Γιάννης Κότσιρας στην Αθήνα, στο Θέατρο Βράχων, τη Δευτέρα 25 Ιουνίου. Συμμετέχει η παιδική χορωδία: Σπύρου Λάμπρου και οι φίλοι της (παιδική χορωδία ConAnima, Μοντέρνα Παιδική Χορωδία Γιώργου Σκλήκα). Κι εμείς ανυπομονούμε να τον απολαύσουμε live!

Info!
Εισιτήρια:
Προπώληση:13€
Ταμείο: 15€

Προπώληση:
Καταστήματα Public
ticketservices.gr
Ο Μίλτος Πασχαλίδης θα είναι εκεί…
O Μίλτος Πασχαλίδης μας προσκαλεί στην πρώτη του καλοκαιρινή συναυλία στην Αθήνα με νέο υλικό από το δίσκο «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία» πλάι στα δικά του αγαπημένα τραγούδια και ό,τι φέρει η στιγμή.

Πότε; 22 Ιουνίου
Εισιτήρια: Γενική είσοδος 14€ – Προπώληση 12€, www.viva.gr

Κι αυτά είναι μόνο η αρχή…Καλό μας Καλοκαίρι!

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share