Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Το πιο δροσερό αντίδοτο στη ζέστη!

8 Ιουνίου 2018 14:10
Το πιο δροσερό αντίδοτο στη ζέστη!

Mετά από μία κουραστική μέρα στο γραφείο η πρόσκληση για βόλτα με την παρέα ήχησε στα αφτιά μου σαν γλυκιά καλοκαιρινή σονάτα.

Ο υπέροχος κήπος Kαφέ της πόλης μας περίμενε και δεν βλέπαμε την ώρα να ανταλλάξουμε τα νέα μας. Το ερώτημα ήταν ένα: Με τι θα συνοδεύαμε την κουβέντα μας; Θέλαμε κάτι δροσερό, εύγευστο και τονωτικό, oπότε τι άλλο από Three Cents;

Η τέλεια γεύση τους μας “ταξίδεψε” κατευθείαν στο beach bar του αγαπημένου μας νησιού και αμέσως νιώσαμε σαν να είμαστε χιλιόμετρα μακριά από την καυτή πόλη. Δεν βλέπαμε την ώρα να δοκιμάσουμε το Pink Grapefruit Soda με το μοναδικό άρωμα και τη γεύση του φρέσκου ροζ γκρέιπφρουτ αλλά και το Gentlemen’s Soda με το αρωματικό περγαμόντο και το δροσερό μανταρίνι - δύο από τα πιο αγαπημένα μας μεσογειακά εσπεριδοειδή. Όλα με 100% φυσικά συστατικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητά χρώματα αλλά με την σωστή, υπέροχη δόση αναψυκτικού που ξεδιψάει αμέσως!

Τα υπέροχα μπουκάλια έρχονται να ολοκληρώσουν την εμπειρία μας και όλοι συμφωνούμε πως τα Three Cents έχουν το τέλειο “πακέτο” γεύσης και εμφάνισης, οπότε δεν είναι καθόλου τυχαίο που... συχνάζουν σε όλα τα ψαγμένα στέκια, cafés και bars στην πόλη καθώς και στα social media των φίλων μας.

Το μυστικό της γεύσης των Three Cents κρύβεται στα πολύ ποιοτικά και προσεκτικά διαλεγμένα συστατικά, αλλά και στις... μπουρμπουλήθρες, που δίνουν ζωντάνια μέχρι και την τελευταία σταγόνα! Μετά από αυτή τη δοκιμή όλοι συμφωνήσαμε πως θα τα απολαύσουμε ξανά είτε σκέτα είτε με τα παγωμένα κοκτέιλ ή τα long drinks μας. Άλλωστε είναι φτιαγμένα από τέσσερις φίλους (που θα μπορούσαν άνετα να είναι οι κολλητοί μας), τους bartenders Δημήτρη Νταφόπουλο, Γιώργο Μπάγκο, Γιώργο Τσιρίκο αλλά και τον Βασίλη Καλαντζή με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο της εστίασης, ανήσυχα πνεύματα όλοι τους που θέλησαν να δώσουν μία άλλη διάσταση στα cocktails μας! Και το πέτυχαν με τον πιο απολαυστικό τρόπο!

Η σειρά των Τhree Cents αποτελείται από 7 premium tonics και σόδες για να ανακαλύψουμε και να δώσουμε στο ποτό μας άλλη διάσταση και το perfect serve που τους αξίζει. Όμως πλέον οι δύο πιο δημοφιλείς γεύσεις Pink Grapefruit Soda και Gentlemen's Soda (με περγαμόντο και μανταρίνι) έρχονται σε μεγαλύτερη συσκευασία των 275ml. Mπορούμε να τις βρούμε στις καλύτερες καφετέριες και στα beach bars, να τις απολαύσουμε ως ένα statement αναψυκτικό και να γνωρίσουμε τη Refreshing Side of Bubbles!

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share