Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το απόλυτο λάτιν πάρτι! - To Φεστιβάλ Αθηνών έρχεται στον κήπο της Πειραιώς 260! (Video)

Μία βραδιά με πολλή μουσική, πολύ χορό και πολύ κέφι!

27 Μαΐου 2018 15:13
Το απόλυτο λάτιν πάρτι! - To Φεστιβάλ Αθηνών έρχεται στον κήπο της Πειραιώς 260! (Video)

Το εξαιρετικό γκρουπ Apurimac αποτελείται από Έλληνες και Λατινοαμερικάνους μουσικούς.

Στα 35 χρόνια της πορείας τους ξεχώρισαν για την αφοσίωσή τους στη λάτιν μουσική και τις μοναδικές τους εμφανίσεις, έχοντας συνεργαστεί με πολλούς σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες, στη δισκογραφία και σε πάνω από χίλιες ζωντανές εμφανίσεις. Τώρα ήρθε η ώρα να ακούσουμε το κομμάτι «Μεγάλη γιορτή» της Μαρίζας Ρίζου σε εκδοχή merenge και διασκευασμένα τραγούδια για τον έρωτα, σε σάλσα, από τη Μάρτα Μορελεόν.

Αυτές και πολλές ακόμα εκπλήξεις μας περιμένουν στον Κήπο της Πειραιώς 260 στις 6 Ιουνίου, στο μεγάλο λάτιν πάρτι που στήνει το Φεστιβάλ Αθηνών με τους χαρισματικούς Apurimac.

Ειδικά για τη βραδιά συμπράττουν με τη σπουδαία μεξικανή ερμηνεύτρια Μάρθα Μορελεόν και την τραγουδοποιό Μαρίζα Ρίζου, για να μας ταξιδέψουν μουσικά από την Βραζιλία στην Κούβα κι από κει στην Κολομβία και την Αργεντινή, με παραδοσιακά όργανα και ποικιλία ηχοχρωμάτων, και με το δυναμισμό του αφροκουβανικού ρυθμού της Καραϊβικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πασίγνωστη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είναι λεσβία!

Μία ιδέα από το τι ετοιμάζουν στο παρακάτω βίντεο:

Mambo, cha cha, bolero, rumba, salsa, bachata samba θα ξεσηκώσουν το κοινό! Μία βραδιά με πολλή μουσική, πολύ χορό και πολύ κέφι, στον δροσερό Κήπο της Πειραιώς 260.

Στη σκηνή της Πειραιώς θα εμφανιστούν:
Pedro Fabian (congas, τραγούδι), Τάκης Βαρελάς (μπάσο), Δημήτρης Καραγιάννης (σαξόφωνο), Βαγγέλης Κατσαρέλης (τρομπέτα), Σταύρος Λίνος (πιάνο), Μάκης Παπαγαβριήλ (τραγούδι-κρουστά), Daniel Armando (τραγούδι, κρουστά).
Martha Moreleon και Μαρίζα Ρίζου

Εισιτήρια από 8 ευρώ, στα εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών (Πανεπιστημίου 39), στο 210 3272000

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share