Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αέρας... Νέας Υόρκης «φύσηξε» στη Μαρίνα Ζέας! Πήραμε μια πρώτη γεύση από το ολοκαίνουριο εστιατόριο που θα κατακτήσει τη γαστρονομική σκηνή της πόλης...

Θα το λατρέψετε!

28 Μαΐου 2018 08:40
Αέρας... Νέας Υόρκης «φύσηξε» στη Μαρίνα Ζέας! Πήραμε μια πρώτη γεύση από το ολοκαίνουριο εστιατόριο που θα κατακτήσει τη γαστρονομική σκηνή της πόλης...

Φωτό: Τίτη Βελοπούλου

Φέτος ανανεωμένη βρήκα την ευρύτερη περιοχή της Μαρίνας Ζέα. Ανάμεσα στις ευχάριστες εκπλήξεις το Uniqko που άνοιξε πριν λίγες μέρες στην Ακτή Θεμιστοκλέους!

Εκεί συνάντησα τον ιδιοκτήτη και chef Νίκο Μαρίνο και μου εξήγησε το ολοκαίνουριο concept του...

Με καταγωγή από τα Ψαρά και την Νέα Υόρκη, ο ίδιος μετά από μια μεγάλη πορεία σε γνωστές κουζίνες του κόσμου, έριξε άγκυρα στον Πειραιά εγκαινιάζοντας αυτό το πρωτότυπο νεοϋορκέζικο concept.

Το Uniqko, ένας χώρος με μοντέρνα αισθητική, μας «συστήνεται» ως brunch, steak, sushi κρατώντας μια αρμονική ισορροπία ανάμεσα στις τρεις εμπνευσμένες κάρτες του…

Το πλούσιο brunch του ξεκινά από νωρίς (10:00-17:00) με προτάσεις που ξεφεύγουν από τις «πολυφορεμένες» συνταγές... Αξίζει να δοκιμάσετε εκτός των άλλων την σπεσιαλιτέ Bacon, egg, cheece waffle sandwich.

Από τις 14:00 μια μικρή κάρτα με sushi μας μυεί σε signature new york style inside out rolls.

Όσο για το steak station (17:00-01:00), οι λάτρεις της κρεατοφαγίας έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε premium κοπές από Black Angus από φάρμες της Ευρώπης και της Αμερικής. Εξαιρετικά και τα επιδόρπιά του!

Tip: O επάνω όροφος με πανοραμική θέα στη μαρίνα διατίθεται και για private parties ή εταιρικά events! Non smoking policy.

Από €20.
Καθημερινά, εκτός Δευτέρας, 10:00-01:00.


Ακτή Θεμιστοκλέους 40, Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς,

www.uniqko.gr

Facebook page: Uniqko group

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share