Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για το Events Expo 2018!

Μην το χάσετε!

14 Μαΐου 2018 15:47
Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για το Events Expo 2018!

Για δύο ημέρες, 19 & 20 Μαΐου, οι κορυφαίοι επαγγελματίες, φορείς και επιχειρήσεις του κλάδου των events, συναντιούνται στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας για να ανταλλάξουν καινοτόμες ιδέες, γνώσεις και φυσικά επαγγελματικές κάρτες! Η μεγάλη αυτή σύγκληση τελείται υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και του ΕΒΕΠ.

Στο Events EXPO 2018 οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στο συνέδριο, στην εμπορική έκθεση και στις εταιρικές παρουσιάσεις ενώ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα workshops και τα εργαστήρια διασύνδεσης έτσι ώστε να γνωρίσουν καλύτερα την αγορά και τις νέες τάσεις σε προϊόντα, εξοπλισμό και υπηρεσίες.

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, εκείνο το διήμερο θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων φορέων και επιχειρήσεων του κλάδου των εκδηλώσεων όπως το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), η ΔΕΘ HELEXPO, η Biennale της Αθήνας, το Viva.gr αλλά και σημαντικοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου όπως ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ο Μιχάλης Κουινέλης από τους Stavento, ο Νίκος «Nivo» Βουρλιώτης και άλλοι.

Το Events EXPO 2018 αφορά όλους όσους ασχολούνται με τις εκδηλώσεις, και κατά κύριο λόγο τους επαγγελματίες των ακόλουθων κλάδων:

Εταιριών Διοργάνωσης Εκδηλώσεων

Χώρους Φιλοξενίας Εκδηλώσεων

Εταιριών Σχετικών Υπηρεσιών & Εξοπλισμού & Προϊόντων

Συμμετέχοντες και Επωφελούμενοι σε Εκδηλώσεις

Οι επισκέπτες που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις, τις επιτυχημένες πρακτικές του κλάδου, να παρακολουθήσουν το συνέδριο, να επισκεφθούν την εμπορική έκθεση αλλά και να συμμετέχουν σε workshops και networking events, μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους από το ακόλουθο link: https://bitly.com/EventsExpo_Tickets

Events Expo 2018 | Official Promo Video https://www.youtube.com/watch?v=cdlqcrA4k_Y&t=4s

Περισσότερες πληροφορίες μπορεί κάποιος να βρει εδώ:

Official Website:

www.EventsExpo.gr

Facebook Page: www.facebook.com/EventsEXPOGr

Facebook Event: www.facebook.com/events/781595262024227

Instagram: https://www.instagram.com/eventsexpo/

Αγορά εισιτηρίου: https://bitly.com/EventsExpo_Tickets

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share