Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η Γλυφάδα το έριξε στο vegan εξαιτίας ενός εστιατορίου αποκάλυψη!

29 Μαρτίου 2018 15:49
Η Γλυφάδα το έριξε στο vegan εξαιτίας ενός εστιατορίου αποκάλυψη!

του Χρήστου Αϊβαλιώτη ([email protected])

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού από τη στιγμή που το εστιατόριο “Γη” εμφανίστηκε στη γαστρονομική σκηνή της Γλυφάδας κατάφερε να ξεχωρίσει, χάρη στην αποκλειστικά vegan raw κουζίνα του. Είναι ένας πολυχώρος φτιαγμένος με σεβασμό & αγάπη για τη «πράσινη» διατροφή & ιδεολογία, που προσφέρει προϊόντα διαφορετικά, ξεχωριστά… μοναδικά.



Ο καλαίσθητος μεγάλος χώρος του, γεμάτος όμορφες γωνιές θα σε μυήσει σε μια διαφορετική ατμόσφαιρα με μια πιο zen διάθεση, ενώ τα πιάτα του επιφυλάσσουν εξαιρετικές γευστικές εκπλήξεις ακόμα και για όσους δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ τις συγκεκριμένες προτάσεις.



Σε αυτό τον all day χώρο μπορείτε να χαλαρώσετε από το πρωί πίνοντας τον “speciality” οργανικό καφέ Kudu ποικιλίας Arabica με γάλα αμυγδάλου, δοκιμάζοντας αναζωογονητικά smoothies και detox χυμούς με φρούτα και λαχανικά καθισμένοι στα άνετα σκαμπό του μπαρ, ή απολαμβάνοντας ένα κρασί αράζοντας στους αναπαυτικούς καναπέδες.



Η φιλοσοφία
Οι φούρνοι, οι κατσαρόλες, τα τηγάνια... έχουν εξαφανιστεί από τις κουζίνες ενώ η λακτόζη και η γλουτένη έχουν εξοριστεί! Τα όπλα της σεφ είναι οι αφυγραντήρες, οι γνώσεις της, η έμπνευση καθώς και τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, οι σπόροι και οι ξηροί καρποί



Lunch & Dinner
Δροσερές σαλάτες, ευφάνταστα starters, noodles από κολοκύθι ή ζεστά fettuccini ρυζιού, wraps φτιαγμένα από σπόρους και γεμισμένα με λαχανικά, νόστιμα burgers με μανιτάρια και καραμελωμένα κρεμμύδια, γευστικότατες σούπες βελουτέ, πίτσες και τάρτες με βάση από ξηρούς καρπούς και φύτρες καθώς και αρκετά ακόμα συνθέτουν μια κάρτα που εκπέμπει φρεσκάδα και αποτελεί ωδή στην υγιεινή διατροφή! Αν θέλετε μπορείτε να συνοδέψετε το γεύμα σας με μπύρες χωρίς γλουτένη ή χωρίς αλκοόλ αλλά και με αλκοόλ, καθώς και με εξαιρετικά Ελληνικά κρασιά.



Highlight
Τα ωμά γλυκά, που είναι ακόμα πιο νόστιμα από αυτά που έχουμε συνηθίσει να τρώμε!

Αν είστε λάτρεις της χορτοφαγίας και της ωμοφαγίας το «Γη» θα γίνει στέκι σας, αν πάλι όχι δοκιμάζοντας από το μενού, σίγουρα θα το σκεφτείτε σοβαρά να γίνετε και εσείς vegan! Πιστέψτε με!



Info: Γη, Καθημερινά 08:30-00:00. Γρηγορίου Λαμπράκη 69, Γλυφάδα, Τ. 210 9648512

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share