Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα διάσημα χειροποίητα ice rolls ήρθαν στην Ελλάδα! Ανακαλύψαμε που θα φάτε τα καλύτερα!

28 Μαρτίου 2018 18:31
Τα διάσημα χειροποίητα ice rolls ήρθαν στην Ελλάδα! Ανακαλύψαμε που θα φάτε τα καλύτερα!

του Χρήστου Αϊβαλιώτη ([email protected])

Οι περισσότεροι από εμάς, που είμαστε μεγάλοι θαυμαστές των social media, σίγουρα θα έχουμε πετύχει αυτά τα videακια από το εξωτερικό με την παγωμένη επιφάνεια όπου οι... ειδικοί ρίχνουν πάνω της γάλα και με ένα μαγικό τρόπο... μεταμορφώνεται σε παγωτό! Πλέον... δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε στο εξωτερικό για να το δείτε να συμβαίνει μπροστά στα μάτια σας, αλλά να πάτε μέχρι την Γλυφάδα, στην Πλατεία Εσπερίδων στο Iceroll που έκανε την εμφάνισή του τον Σεπτέμβρη του 2017!

Mόλις φτάσετε στον πανέμορφο χώρο με το εξυπηρετικό και χαμογελαστό προσωπικό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι είναι να επιλέξετε την γεύση που θέλετε και εκεί οι “μάγοι” πίσω από τον πάγκο, ρίχνοντας το γάλα πάνω στην παγωμένη επιφάνεια το μετατρέπουν σε... λαχταριστό παγωτό που σερβίρεται σε rolls. Πρόκειται για μια ταϊλανδέζικη τεχνική, όπου μπορείτε να δείτε να συμβαίνει μπροστά στα μάτια σας και όταν το γευτείτε θα καταλάβετε τι σημαίνει... πραγματικά χειροποίητο παγωτό!

Όσο για τα υλικά που χρησιμοποιούνται: Οι βάσεις δεν περιέχουν συντηρητικά, χρωστικές ή τεχνητά πρόσθετα, αλλά ολόφρεσκο γάλα, όπου προμηθεύονται καθημερινά από τον συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα. Να τονίσουμε ότι τα υπόλοιπα υλικά είναι βασισμένα σε Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές!

Ανάμεσα στις σπεσιαλιτέ που έχει επιμεληθεί ο pastry chef Νικόλας Νικολακόπουλος, θα απολαύσετε ice roll black forest, σοκολατόπιτα, μηλόπιτα, με φρέσκα φρούτα, οreo, kinder buenο ακόμα και... μπουγάτσα! Στις εποχικές γεύσεις αίσθηση προκάλεσε το ice roll με... μελομακάρονο που έκανε πάταγο την περίοδο των Χριστουγέννων!

Tip: Αυτό το καλοκαίρι έρχονται νέες γεύσεις που θα σας ενθουσιάσουν!



Info: Ice Roll, Γιαννιτσοπούλου 2, Γλυφάδα, Τ. 210 8945009,

Site: iceroll.gr

Facebook page

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share