Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γιατί όλοι πάνε για «σαφάρι» στο Κουκάκι;

28 Μαρτίου 2018 11:35
Γιατί όλοι πάνε για «σαφάρι» στο Κουκάκι;

Κείμενο-φωτογραφία: Τίτη Βελοπούλου ([email protected])

Το γεγονός ότι έναs από τους καλύτερους bartenders από το Παρίσι άνοιξε μαγαζί στην Αθήνα είναι από μόνο του είδηση. Εντύπως ωστόσο προκάλεσε και το όνομά του... Meerkat cocktail safari, διεγείροντας έτσι τη φαντασία!
Meerkat, λοιπόν, όπως μάθαμε σημαίνει σουρικάτα (ένα μικρό θηλαστικό και ζει στην έρημο Καλαχάρι), όσο για το «cockail safari» αυτό αναφέρεται σε μια πρωτότυπη διαδραστική διαδικασία που θα σας βγάλει από την καθημερινή ρουτίνα...

Αν και κρυμμένο εκτός πιάτσας, σε ένα δρομάκι στο Κουκάκι -παλιά ήταν συνεργείο- η φήμη του προκάλεσε το ενδιαφέρον του κόσμου που έσπευσε να το ανακαλύψει!

Κι εκεί που το βράδυ γίνεται κοσμοσυρροή με τους θαμώνες να παίζουν ενεργό ρόλο στην παρασκευή του αγαπημένου τους cocktail, το πρωί αναδεικνύεται σε μια χαλαρή ήσυχη όαση μέσα στην πόλη όπου μπορείς να απολαύσεις καλό καφέ (taf) και ιδιαίτερα sandwitch (δοκίμασα αυτό με το avocado) σε ένα... τροπικό περιβάλλον!

Αυτό που με εντυπωσιάσε σε πρώτη ανάγνωση είναι η διακόσμηση σε african style με διακοσμητικά ζώα και πινελιές που σε ταξιδεύουν σε κάποιο safari πάρκο της Αφρικής! Τώρα μένει να το επισκεφθώ ένα βράδυ για να δοκιμάσω κι εγώ τα φημισμένα cocktails του!

Μια πρωτότυπη ιδέα που αξίζει να ανακαλύψετε!

Τip: Τα Σαββατοκύριακα προσφέρει και brunch!

Κυριακή-Πέμπτη: 10.00-02.00
Παρασκευή & Σάββατο: 10.00-03.00

Χρήστου Βυζαντίου 7, Κουκάκι, T. 213 0453390

Facebook page

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share