Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανακαλύψαμε ένα ολοκαίνουριο food & drink στέκι με εξαιρετικές τιμές που δίνει ζωή στο Παγκράτι!

27 Μαρτίου 2018 12:29
Ανακαλύψαμε ένα ολοκαίνουριο food & drink στέκι με εξαιρετικές τιμές που δίνει ζωή στο Παγκράτι!

Κείμενο - Φωτο Κατερίνα Ρίγκου ([email protected])

"Ελλούδα" στα κυπριακά σημαίνει το "φρέσκο", το "ευωδιαστό" και εκτός αυτού είναι και το όνομα του all day cafe bar restaurant επί της κεντρικότατης Αρχελάου στο Παγκράτι, που έκανε την εμφάνισή του στη hot πιάτσα μόλις πριν 25 μέρες! Το ανακαλύψαμε, το επισκεφτήκαμε και έχουμε και λέμε..

Ο χώρος είναι καινούριος, άνετος, φωτεινός, χρωματιστός με βιομηχανικές πινελιές και έργα τέχνης στους τοίχους αλλά και πολύ φιλόξενος.

Το Ελλούδα είναι ιδανικό σημείο από νωρίς για ένα καφεδάκι και χαλαρή συζήτηση ενώ όσο περνάει η ώρα τη σκυτάλη παίρνει το value for money menu με την υπογραφή του chef και ιδιοκτήτη Δημήτρη Παυλόπουλου που προσανατολίζεται ξεκάθαρα στην απλή και γευστική ελληνική κουζίνα με κάποιες προσθήκες αυθεντικών κυπριακών συνταγών ενώ υπάρχουν και πιάτα ημέρας.

Κύριο στοιχείο του μενού είναι ότι δίνει έμφαση στις αγνές και ολόφρεσκες πρώτες ύλες από πολλά μέρη της Ελλάδας και μικρούς παραγωγούς αλλά και από την Κύπρο που μαζί με την συνταγή, την σωστή τεχνική, τους τρόπους παρασκευής, την γνώση και την αγάπη για το αληθινό φαγητό και τη γεύση, κάνουν τη διαφορά. Αργότερα με την ίδια ανεπιτήδευτη και φιλική διάθεση και comfort ατμόσφαιρα θα σας υποδεχτεί για ένα χαλαρό ποτάκι ή ένα ποτήρι κρασί συνοδεία μιας ποικιλίας για να ολοκληρώσετε όμορφα και διασκεδαστικά τη μέρα και τη νύχτα σας!

Καθημερινά 10:00 - 02:00 (12:30 - 00:30 η κουζίνα)

Info Ελλούδα, Αρχελάου 7, Παγκράτι, Τ. 210 7231834

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share