Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θα πάθετε πλάκα με τη μεταμόρφωση ενός θρυλικού bar στον Πειραιά!

24 Μαρτίου 2018 08:36
Θα πάθετε πλάκα με τη μεταμόρφωση ενός θρυλικού bar στον Πειραιά!

του Χρήστου Αϊβαλιώτη ([email protected])

Λίγο πριν φύγει το 2017, ένα νέο bar έκανε την εμφάνισή του στην πλατεία Κοραή, εκεί που χτυπάει η καρδιά του Πειραιά, αναβιώνοντας το θρυλικό στέκι της πόλης, το ιστορικό cafe «Εν Πειραιεί» και έχει την ονομασία... Estabar. Τι σημαίνει όμως το όνομά του; Es... όπως espresso, Τa όπως tapas και bar όπως... bar!

Είναι ένα all day bar που θα λατρέψετε κάθε ώρα της ημέρας. Το πρωί για τον εξαιρετικά αρωματικό του καφέ, με συνοδεία νόστιμου πρωινού, το μεσημέρι για γευστικά πιάτα μεσογειακής κουζίνας, το βραδάκι για την επιλεγμένη κάρτα του για δείπνο και ακόμα πιο βράδυ για την καλά ενημερωμένη λίστα κρασιών (πάνω από 60 ετικέτες) και για τα δροσιστικά signature cocktails!

Must taste: Τορτίγια με κοτόπουλο, Burger με μπιφτέκι Black Angus και chips φρέσκιας πατάτας με σπιτική BBQ, νόστιμο ψαρονέφρι και φυσικά σοκολατόπιτα ή μπισκοτογλυκό!

Τον χώρο του θα τον αγαπήσετε, αφού εκπέμπει ζεστασιά και φιλοξενία! Το “μυστικό” παταράκι του θα σας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, αφού η διακόσμησή του με τις ξύλινες αναφορές και τις κόκκινες λεπτομέρειες ξεχωρίζει. Εδώ μπορείτε να καθίσετε αν θέλετε περισσότερη... ιδιωτικότητα ή θέλετε να κάνετε ένα πάρτυ ή ακόμα και business meetings.

Στα συν του και ο εξωτερικό χώρος που έχει πάνω στην πλατεία, που εκεί μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας, χαζεύοντας την περατζάδα!

Info: Καθημερινά 08:00-02:00, Σαβ. 08:00-03:00, Κυρ. 08:00-01:00, Δραγάτση 10, Πλ. Κοραή, Πειραιάς, Τ. 210 4137384

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share