Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Υπάρχει ένα μέρος στην Αθήνα που δεν πάει το μυαλό σου ότι θα φας το πιο νόστιμο ψάρι της ζωής σου!

23 Μαρτίου 2018 11:59
Υπάρχει ένα μέρος στην Αθήνα που δεν πάει το μυαλό σου ότι θα φας το πιο νόστιμο ψάρι της ζωής σου!

Του Χρήστου Αϊβαλιώτη ([email protected])

Είναι ένα από τα πρώτα παραδοσιακά εστιατόρια στα Πετράλωνα, που όλα αυτά τα χρόνια καταφέρνει να συγκεντρώνει επισκέπτες από όλη την Αθήνα, αφού ξεχωρίζει για την υπέροχη ατμόσφαιρά του αλλά και τα νόστιμα πιάτα!



Ειδικά αυτή την περίοδο που ανανέωσε τους χώρους του (μόλις 2 μήνες), κρατώντας φυσικά τη ρετρό φυσιογνωμία του, θεωρείται ένα πολύ δυνατό κομμάτι της νυχτερινής (και όχι μόνο) ζωής της πόλης! Με την χαλαρή διακόσμηση, τις χρωματικές... πινελιές και την φωτογραφία της γιαγιάς Άννας να είναι η ψυχή της μαγειρικής και το σήμα κατατεθέν του εστιατορίου, σίγουρα θα αισθανθείτε ότι είστε... σπίτι σας!



Το Θεραπευτήριο φημίζεται για το φρέσκο ψάρι του, με ποιότητα αδιαμφισβήτητη και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα (ανάλογα τι έχει φέρει ο ψαράς), τόσο νόστιμο που θα γλύφετε και τα δάκτυλά σας!



Φυσικά και τα υπόλοιπα πιάτα του μενού είναι δοκιμασμένα και λατρεμένα, που δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε να φάτε! Κλασικές μαμαδίστικες γεύσεις, μαγειρευτά, της ώρας, δροσιστικές σαλάτες... από τα πιο φρέσκα και ποιοτικά υλικά! Σας προτείνω σουτζουκάκια με χειροποίητο πουρέ που... άλλο να σας το λέω κι άλλο να το τρώτε! Αφήστε λίγο χώρο και για το γλυκό... όπου συνήθως είναι χαλβάς σιμιγδαλένιος, εκτός κι αν η κα Σοφία η μαγείρισσα-ιδιοκτήτρια, αποφασίσει να φτιάξει κάτι άλλο!



Στα συν του ο προαύλιος χώρος, όταν ο καιρός το επιτρέπει!



Info: Το Θεραπευτήριο, Καθημερινά 12:00-01:00, Κυδαντιδών 41, Άνω Πετράλωνα, Τ. 210 3412538

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share