Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αθήνα: Πασχαλινά παζάρια στην πόλη - Λαμπάδες, δώρα και γλυκά σε προσιτές τιμές!

23 Μαρτίου 2018 10:05
Αθήνα: Πασχαλινά παζάρια στην πόλη - Λαμπάδες, δώρα και γλυκά σε προσιτές τιμές!

Καλαίσθητες λαμπάδες, χειροποίητα κεριά και φαναράκια, σπιτικά λικέρ, μυρωδάτα τσουρέκια, σοκολατένια αβγά.

Ολα όσα χρειαζόμαστε για τα βαφτιστήρια και τα δώρα μας μπορούμε να τα βρούμε σε φιλανθρωπικά μπαζάρ σε κεντρικά σημεία όλης της πόλης.

Το ραντεβού δίνεται και εκτός Αθήνας, με περίπτερα στις κεντρικές πλατείες μεγάλων πόλεων.

Προσιτές τιμές και τα χρήματά μας «πιάνουν» τόπο.

Εταιρία Προστασίας Σπαστικών -Πόρτα Ανοιχτή

30 Μαρτίου 2018 (10.00-18.00) & 31 Μαρτίου 2018 (10.00-17.00) στο Φουαγιέ του Πολεμικού Μουσείου (Ριζάρη 2, Αθήνα)

Θα βρούμε Πασχαλινά δώρα, ρούχα και αξεσουάρ (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά), παιχνίδια, χειροτεχνίες, βιβλία και cd, είδη σπιτιού και συσκευασμένα τρόφιμα και μια μοναδική ευκαιρία:
συλλεκτικά είδη από προσωπικές συλλογές όπως: γκραβούρες, πορσελάνες, κεντήματα, ασημικά.
Θα λειτουργήσει κυλικείο με σπιτικά γλυκά και αλμυρά.

Κατά την διάρκεια της Πασχαλινής Εορταγοράς θα υπάρξει πρόγραμμα με τραγούδια με την συμμετοχή της Χορωδίας «Πόρτα Ανοιχτή».
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210-96 37 124 & 210-96 22 290

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και φέτος το Πάσχα προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να επισκεφτούν τα πασχαλινά bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα και να στηρίξουν τις δράσεις και το έργο του Οργανισμού.

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στα πασχαλινά bazaars θα βρούμε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη!

30, 31/3 ATHENS METRO MALL - Άγιος Δημήτριος

..Μεσω e-shop

Οσοι δεν καταφέρουν να βρεθούν στο πασχαλινό bazaar, μπορούν να βρουν όλα τα πασχαλινά είδη στο e-shop του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ πληκτρολογώντας ΕΔΩ.


To περίπτερο της ΕΛΕΠΑΠ

Εως και τις 7 Απριλίου θα μπορείτε να επισκέπτεστε το πασχαλινό περίπτερο της ΕΛΕΠΑΠ / Αrtεμείς Κοιν.Σ.Επ. στο Golden Hall στο Μαρούσι.
Στο περίπτερο υπάρχουν πασχαλινές δημιουργίες, γιορτινά καλάθια για τα δώρα μας, μοναδικά ανοιξιάτικα στεφάνια, όλα δια χειρός των ενηλίκων αποφοίτων της ΕΛΕΠΑΠ καθώς και των εθελοντών.

UNICEF / Μετρό Συντάγματος –3ήμερο Πασχαλινό BAZAAR

Αγοράζοντας λαμπάδες, δώρα και κάρτες UNICEF, προσφέρετε δώρα ζωής σε αυτά, τα λιγότερο προνομιούχα παιδιά, ενώ θα δώσετε χαρά σε εκείνους που θα λάβουν τα δώρα σας.

Η UNICEF με μια νέα μοναδική Ανοιξιάτικη Συλλογή καρτών, λαμπάδων και δώρων 2018 προσκαλεί τους υποστηρικτές της να στηρίξουν το πολύπλευρο έργο της για την προστασία των παιδιών, αγοράζοντας τα ξεχωριστά της είδη.

Η πώληση των προϊόντων της UNICEF αποτελεί κρίσιμη πηγή πόρων, ώστε να χτιστεί το μέλλον των ευάλωτων παιδιών πάνω σε πιο γερές βάσεις.

(25, 26 και 27 Μαρτίου 2018, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ)

21ο Πασχαλινό Παζάρι στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Οι Φίλοι του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, καλούν μικρούς και μεγάλους το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Mαρτίου, 10:30 – 15:30 στο Κέντρο ΓΑΙΑ για το καθιερωμένο πασχαλινό παζάρι «Τα Γήινα, τ΄ Ανθρώπινα, τα Νόστιμα».
Θα βρούμε πρωτότυπα, χρήσιμα, οικονομικά δώρα, σπιτικές λιχουδιές, βιβλία, φυτά, βιολογικά προϊόντα».

Τα έσοδα θα συμβάλλουν στην ενίσχυση του εκπαιδευτικού έργου του Μουσείου και των Φίλων.
Όθωνος 100, Κηφισιά

Πασχαλινό Μουσικό Παζάρι ROSARTE

Η βραβευμένη από την Ακαδημία Αθηνών παιδική χορωδία Rosarte διοργανώνει Πασχαλινό παζάρι, το Σάββατο 24 Μαρτίου, στον χώρο του Μουσείου Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ΘΟΛΟΥ 5, στην Πλάκα 10:00-20:00.

Θα έχουμε την ευκαιρία να αγοράσουμε τις πασχαλινές χειροποίητες λαμπάδες που με πολύ μεράκι φιλοτέχνησαν οι μαμάδες της χορωδίας, παιχνίδια, αξεσουάρ/ μπιζου , βιβλία, τσάντες και σακίδια, γλυκά, χειροποίητα λικέρ και πολλά άλλα δώρα στηρίζοντας τα παιδιά, να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους! Παράλληλα μπορεί να πετύχουμε και την ανοικτή πρόβα των τμημάτων, ζώντας από κοντά την μαγεία της Rosarte.

Πασχαλινό παζάρι για τις κρατούμενες των φυλακών Θήβας

Με σκοπό την ενίσχυση των παιδιών έως 3 ετών που ζουν με τις φυλακισμένες μητέρες τους και των άπορων κρατουμένων στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θήβας, το ξεblogάρισμα, διοργανώνει Πασχαλινό παζάρι το Σαββατοκύριακο 31/3 και 1/4 στον πολυχώρο ΓηΚ44 στον Κεραμεικό.

Στο παζάρι θα βρούμε Πασχαλινές χειροποίητες λαμπάδες και στολίδια, τσίπουρα και ρακόμελα, σπιτικά λικέρ και κουλουράκια, γλυκά κουταλιού και μαρμελάδες, πολλούς τίτλους ελάχιστα μεταχειρισμένων βιβλίων (από 0.50 έως 5 ευρώ), επιλεγμένα ρούχα και κοσμήματα από δεύτερο χέρι, είδη σπιτιού και διακόσμησης, σε πολύ χαμηλές τιμές.

Στη διάρκεια του παζαριού θα λειτουργεί λαχειοφόρος με δώρα όπως κοσμήματα, προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις, θεραπευτικές συνεδρίες κ.ά.

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης

Παράλληλα θα συλλέγονται είδη πρώτης ανάγκης (όχι ρούχα) για τις φυλακισμένες και τα παιδάκια όπως: πάνες, μωρομάντιλα, είδη παιδικής περιποίησης, σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σερβιέτες, χαρτί υγείας, απορρυπαντικό για πλύσιμο ρούχων, υγρό καθαρισμού χώρου, σαπούνια, τηλεκάρτες κ.ά.



Πηγή: iefimerida.gr

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share