Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βουτήξαμε στο...μέλι! Που θα φας τους πιο αφράτους λουκουμάδες της Αθήνας!

21 Μαρτίου 2018 10:37
Βουτήξαμε στο...μέλι! Που θα φας τους πιο αφράτους λουκουμάδες της Αθήνας!

Από την Κατερίνα Ρίγκου ([email protected])

Στην καρδιά του κέντρου, στη γωνία Αιόλου & Αγίας Ειρήνης, οι Lukumades, αν και μετρούν λιγότερο από 5 μόλις χρόνια ζωής, είναι σαν να βρίσκονται εκεί από πάντα.

Στον μοντέρνο χώρο τους, με urban αρχιτεκτονική αλλά φιλοσοφία «παλιάς λογικής», δηλαδή ολόφρεσκο προϊόν, αγνά υλικά και παραδοσιακά εκτελεσμένη συνταγή σερβίρει εκλεκτούς λουκουμάδες που ξυπνούν παιδικές μνήμες και όχι μόνο!

Αυτό που κυρίως διαφοροποιεί τους Lukumades είναι η συνεχής εξέλιξη και η σύγχρονη διάσταση με γνώμονα τη σπιτική ποιότητα και τις αυθεντικές γεύσεις και το διαπιστώνουμε κάθε φορά απολαμβάνοντας τους εμπνευσμένους συνδυασμούς τόσο σε γλυκούς όσο και αλμυρούς λουκουμάδες, γεμιστούς ή όχι, με τις signature ονομασίες με τις πολλές επιλογές –από μέλι (μάλιστα Ελληνικό ανθέων), ιταλική πραλίνα φουντουκιού, φρέσκους ξηρούς καρπούς και πολλά ακόμα- που δίνουν τη δυνατότητα να γίνει κάποιος όσο πιο δημιουργικός μπορεί!

Highlights

Η πρωτοποριακή μέθοδος των «γεμιστών», οι νέες προτάσεις των αλμυρών επιλογών καθώς και οι

ιδιαίτερες γεύσεις παγωτούαπό 100% Φρέσκο Γάλα,χωρίς Λίπος, Συντηρητικά& Χρωστικές Ύλες!

Try

Τον single-estate καφέ από την Κόστα Ρίκα σε συνδυασμό μετη νέα πρόταση λουκουμάδων με γέμιση κρέμας μπουγάτσας, ο απόλυτος τρόπος να ξεκινάς τη μέρα σου!

Must taste

Τους εξαιρετικούς Κρητικούς! Αλμυροί, με γέμιση...μυζήθρα και επικάλυψη μέλι & σουσάμι.

Ιnfo Αιόλου 21 & Αγίας Ειρήνης, Τ. 210 3210880,www.lukumades.com

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share